Spar Nørrebro: Hjørrings nye dagligvareforretning

Foto: Købmanden // Bent Kristoffersen.
Profilbillede

Hjørring fik i oktober måned 2021 en ny, lokal dagligvareforretning. Bent Kristoffersen, købmand i SPAR Nørrebro Hjørring, fortæller, hvordan den første tid i forretningen har været.

“Spar Nørrebro er åbnet i oktober 2021 og er blevet taget godt imod af kunderne, forklarer Bent, der også peger på, at pakkeudleveringen har gjort noget godt for butikken. 

"Vi har pakkeudlevering fra både GLS, DAO, BRING, UPS og POSTNORD, som vores medarbejder Andreas Boe Jensen står for. 


Foto: Andreas Boe Jensen postmester // Bent Kristoffersen

Medarbejderne har klare ansvarsområder i butikken, så alle ved, hvem der klarer hvad. 

"Vi har et kæmpe udvalg af garn, som Torben Holst står for. Lars Christensen har vi haft som lagerforvalter siden åbningen," fortæller Bent. 


Foto: Torben Holst garnkongen // Bent Kristoffersen

I forbindelse med åbningen af forretningen har de også lavet en spillehal med 23 maskiner. Bent fortæller videre om de resterende medarbejdere:

"Vi har ansat Penelope som kasseansvarlig. Hun har siden åbningen stået for bestilling af tobak og servicering af kunderne ved kassen. Vi har desuden Kasper ansat som elev. I øjeblikket er vi 26 ansatte inklusiv ungarbejdere."

De første måneder har allerede budt på både op- og nedture. Der er dog rigeligt af succes at berette om for den nyopstartede forretning:

“Vi har stor succes med vareudbringning, med pakkeudlevering og med at sætte datovarer ned, i stedet for at smide dem i containeren. Kunderne vil gerne købe, når de kun er kort over dato,” 

Sådan lyder det fra Bent, der også fortæller om udfordringerne:

“Vi har haft store udfordringer med strømpriser. Desuden har vi nu store udfordringer med, at vejen er gravet op foran butikken.”


Foto: Lars Boelt lagerforvalter // Bent Kristoffersen

Vi ser frem til, hvad det næste år bringer for SPAR Nørrebro Hjørring. Du kan finde SPAR Nørrebro Hjørring i Hjørring på adressen Nørrebro 9.

Du finder meget mere om SPAR Nørrebro Hjørring på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: SPAR Nørrebro Hjørring
False {
}