Souschef, kreativ og struktureret.

Profilbillede
dato

Er du ambitiøs og drømmer om at få et kokkejob med ledelsesansvar inden for nordisk og fransk gastronomi, så tror vi på, at du er vores nye medarbejder

Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Du er knivskarp i køkkenet, og du får rig mulighed for at udvikle dig både som kok og menneske.

Madgælde, kvalitet og respekt for gode råvarer er nøgleordene.

Arbejdsopgaverne: 
Udvikling af retter til gourmet og brasserie
Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet.
Varemodtagelse.
Oplæring af elever og nye kolleger.
Status.

Dig:
Du er udlært kok.
Du kan arbejde selvstændigt - med fokus på kvalitet og effektivitet.
Du er indstillet på aften og weekendarbejde.
Du er klar over at god mad kræver en god indsats og positiv energi.
Du her lyst til at overgå vores gæsters forventning og sætter en ære i at altid levere høj kvalitet.

Vi tilbyder:
God løn efter kvalifikationer, pension og ordnede forhold.
At du bliver en del af en spændende organisation i konstant udvikling.
Faglig og personlig udvikling.
Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, og hvor vi også har det sjovt.
En god sammentømret ledergruppe der støtter hinanden.
En god oplæring i virksomhedens systemer og arbejdsrutiner.

Kontakt:
Kristian Rise
Mobil: 28571957
Mail: k.rise@mail.tele.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BRYGHUSET VENDIA ApS, Markedsgade, 9800 Hjørring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-03-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5983858

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet