Søren Homann stiller op for Konservative

Søren Homann stiller op for Konservative til kommunalvalget.
Profilbillede

Blå bog

Søren Homann er 44 år gammel og stiller op for Det Konservative Folkeparti.

Han bruger stort set al hans fritid på hans familie og venner. Derudover nyder han at gå ture i kommunen eller se håndbold eller fodbold.

Han har boet i Hjørring hele hans liv. Han voksede op i Højene, hvorefter han flyttede til midtbyen, og for knap 20 år siden flyttede han med sin familie til Tårs.

Hvad betyder Hjørring kommune for dig?

"Hjørring kommune skal være Danmarks bedste kommune. Uanset om du er ung, midt i livet eller senior, så skal Hjørring være det foretrukne valg med masser af muligheder. Vi skal skabe gode vilkår for børnefamilierne med pasningsmuligheder i top og gode vilkår for virksomhederne, så der er jobs til de, som bor her. En aktiv senior tilværelse, hvor ingen skal være ufrivillig ensom. Frie valg for både børn og ældre, hvis de har brug for hjælp."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Jeg synes vi trænger til et frisk pust i byrådet. Nye øjne giver nye muligheder. Jeg vil kæmpe for, at borgerne ikke skal se kommunen som en modstander men en medspiller. Rettidig omhu med pengene, hvor jeg syntes rent drikkevand bør prioriteres højere end en musikskole."

Hvad er dine politiske mærkesager?

"Jeg vil først og fremmest arbejde for, at der bliver flere hænder til vores børn og ældre. Hjørring halter håbløst bagud af dansen, når det gælder normeringer. Det kan vi ikke være bekendt."

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Søren Homann