Skulderklap til dygtige idrætsudøvere

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Vendsyssel Teater danner normalt rammen for det ene drama efter det andet. Dette så man også tirsdag aften, hvor 53 personer blev hyldet på teatret, for at have deltaget i et alternativt drama, på en fodboldbane eller andre steder i 2020. Idrætspriser blev uddelt af Hjørring Kommune til de personer eller hold, der sidste år har vundet et officielt dansk eller jysk mesterskab.

Udover at udtrække idrætsprisen havde dommerne i år, også valgt at give prisen for enkelte store idrætspræstationer, til styrkeløfteren Bjørn Frederiksen fra Hjørring Styrkesport, som vandt bronzemedaljen EM for masters.

“Denne pris gives til idrætsudøvere, der har ydet en helt særlig præstation - en præstation, der er højere end de præstationer, der belønnes efter den almindelige idrætspris”, sagde Hjørring kommune.

Under pandemien sidste år, var der ikke mulighed for at uddele pokaler og medaljer personligt, så de 71 prismodtagere fra sidste år var derfor inviteret med i år.

Aftenens musikalske underholdning blev leveret af Hjørring Musiske Skole. På Hjørring Kommunes hjemmeside kan man finde listen over modtagere af Idrætsprisen.

Kilde: Redaktionen