Skoringen går i takt med udviklingen

Profilbillede
dato

Hjørrings mest kendte skoforretning flytter efter 56 år på samme placering i Strømgade til helt nyindrettet butik i Østergade

Siden 1964 har først Jacob Sko og sidst Skoringen ligget i Strømgade 9. Men nu er det slut. Den 5. september flytter indehaver Ellen Christensen sammen med sine medarbejdere nemlig Skoringen til en helt nyindrettet butik i Østergade 6c, hvor EBM og senest Tøjeksperten har solgt tøj til mænd i alle aldre. 

- Vi lukker ikke. Vi flytter med de samme kendte medarbejdere, den samme erfaring, service og professionelle vejledning til en butik, der er fuldstændig nyindrettet med nyt inventar. - Hos os vil hele familien stadig finde sko, som passer til små, store, brede eller smalle fødder. Vi fører naturligvis stadig Skoringens basissortiment, men samtidig har vi mærker og produkter, som vi selv køber ind. Blandt de mærker, vi selv køber ind, er New Feet, som er et skomærke, der især henvender sig til folk med følsomme fødder. New Feet kan ikke fås i andre butikker i Hjørring. Desuden vil vi fortsat have et bredt udvalg af Ecco-sko og letvægts sneakers fra Sketches, fastslår Ellen Christensen, der er anden generation i butikken.


Næsten 100 år 

I næsten 100 år har navnet Jacob været nærmest synonymt med sko i Vendsyssel. I 1924 åbnede Jacob Christensen en skobutik i Brønderslev, og snart var det naturligt for kunderne at gå ind til Jacob for at købe nye sko. For 56 år siden åbnede den ene af hans tre sønner, Poul Jacob, skoforretning i Strømgade i Hjørring, og nu er det hans datter, der fører familievirksomheden videre.  

Bevarer de gamle værdier 

- Selv om vi på nogle områder er en skobutik med en historie, der rækker mange, mange år tilbage, så er vi samtidig en moderne forretning, hvor vi er klar til at tage nye udfordringer og strømninger op. Vi har selvfølgelig været utroligt glade for at drive butik i Strømgade i så mange år, og vi har da også tænkt os at bevare alle de gode, gamle værdier, men vi kan jo også konstatere, at meget af kundestrømmen i de senere år er vendt, så jeg er fuldstændig overbevist om, at beslutningen om at flytte fra Strømgade til Østergade er helt rigtig. Vi følger byens udvikling og tilpasser os tiden i Hjørrings midtby. 

Mange stamkunder 

- Ifølge Google Maps er der præcis 230 meter mellem Strømgade 9 og Østergade 6c, men i nogles bevidsthed er der sikkert længere. I kraft af vores mange år i Hjørring kan vi naturligvis glæde os over en særdeles stor og loyal kundekreds. Vi har jo familier, der har købt deres sko hos os i flere generationer, og det er virkelig et privilegium, som vi er stolte af og taknemmelige over, og vi håber selvfølgelig, at alle kunder vil følge med os i den ny butik, smiler Ellen Christensen, der da også kun har fået positive tilkendegivelser fra kunder og andre, da de hørte om flytteplanerne. 

Flytningen til de nye lokaler, fejres med reception lørdag 12. september kl. 14.00.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Skoringen Østergade / Niels Henriksen