Skibsby-Højene IF tabte føring og kamp mod Hjørring AIK Frem

dato

Skibsby-Højene IF tabte en skuffende kamp mod Hjørring AIK Frem på trods af en føring i anden halvleg. Cheftræner Per Bull-Sørensen udtrykte frustration over nederlaget - og egne fejl i slutfasen.

Skibsby-Højene IF stod over for et udfordrende opgør mod Hjørring AIK Frem den 7. september 2024. På trods af at have haft kontrol i anden halvleg, måtte Skibsby-Højene IF se sig slået af hjemmeholdet.

Efter kampen fangede vi cheftræner Per Bull-Sørensen for at få hans reaktioner på dagens kamp. Bull-Sørensen var tydeligt skuffet over nederlaget, især fordi hans hold havde ført i anden halvleg. "Det er altid skuffende at tabe, især når man har været foran i kampen. Vi havde kontrollen i anden halvleg, men kampen glider ud af vores hænder til sidst - efter to tynde advarsler og et straffespark - og egne fejl" udtalte han.

Til trods for nederlaget havde AIK Frem også leveret en stærk præstation. "Vi skal/kan dog ikke tage noget fra AIK Frem – det er et stærkt hold – men vi gjorde det samtidigt unødvendigt svært for os selv med fejl," erkendte Bull-Sørensen.

På spørgsmålet om, hvad der fungerede for Skibsby-Højene IF denne dag, var cheftræneren ærlig og kortfattet: "Tja - Ikke særligt meget, set her efter kampen." Han pointerede, at holdet skal blive bedre til at lukke kampene fremover og udnytte de chancer, de får. "Vi skal være bedre til at lukke kampen, vi har chancerne til at score til både 2-0 og 3-0," konstaterede han.

Bull-Sørensen valgte dog at fremhæve de unge spillere, der på dagen havde leveret en god indsats på trods af flere afbud. "På grund af afbud havde vi på dagen 3 unge spillere med, som alle gjorde en god indsats," sagde han og roste dermed den unge garde.

Det var en hård lære for Skibsby-Højene IF, som nu må se fremad og fokusere på at forbedre deres evne til at lukke kampene samt reducere fejlene. Fremadrettet vil det være vigtigt at lære af dagens nederlag og komme stærkere tilbage i de kommende kampe.

Næste kamp for Skibsby-Højene IF er et opgør imod IF Fremad Nørhalne. Det udspiller sig i Nørhalne Stadion d. 14. september klokken 13:00.

Kampens resultat: 2-1 til Hjørring AIK Frem
Række: HERRER SERIE 2 - EFTERÅR 2024, PULJE 12

Mål
57'0-1Frederik Jørgensen
74'0-2Tobias Bruun
84'0-3Tobias Bruun
Kilde: Per Bull-Sørensen