Skibsby-Højene IF rykker op i Serie 1 efter sejr over Hjørring IF

Profilbillede
dato

Skibsby-Højene IF sikrede sig en plads i Serie 1, da de besejrede Hjørring IF med en overbevisende 3-1 sejr på udebane. Cheftræner Per Bull-Sørensen fejrede oprykningen efter en kamp, der nu cementerer holdets position.

Med kun én kamp tilbage i sæsonen, kunne Skibsby-Højene IF trække et lettelsens suk, da de besejrede Hjørring IF på deres hjemmebane og dermed sikrede sig den prestigefyldte oprykning til Serie 1. Cheftræner Per Bull-Sørensen beskrev det som en "STOR glæde" og understregede den fælles indsats, der ligger bag denne bedrift. Han udtrykte også tilfredshed med, at klubbens Serie 3-hold ligeledes vandt deres kamp samme dag.

Skibsby-Højene IF dominerede kampen fra start til slut, men havde vanskeligheder i begyndelsen med at omsætte chancer til mål. "Vi brænder vel små 5-6 stk. 100% chancer," beklagede Bull-Sørensen. Hjørring IF formåede at score først på deres første reelle chance, men Skibsby-Højene satte sig hurtigt på kampen igen og vendte kampen til deres fordel med en 3-1 sejr.

På trods af den samlede succes pegede Bull-Sørensen på behovet for at forbedre holdets præstation efter pausen. "Måske skal vi komme lidt bedre ud fra pausen," sagde han og bemærkede et kortvarigt fald i intensitet i begyndelsen af anden halvleg, hvor Hjørring IF fik deres chancer, dog uden at skabe store målchancer.

Ingen enkeltspiller blev fremhævet, men Bull-Sørensen roste hele truppen for deres præstation, især i lyset af de skader, der plager holdet. "Jeg vil igen fremhæve holdet/truppen for at gøre det flot," sagde han, hvilket understreger den stærke holdånd og det sammenhold, der har sikret holdet succes i denne sæson.

Det var et særdeles stolt øjeblik for Skibsby-Højene IF, og med oprykningen til Serie 1 er der store forventninger til, hvad fremtiden bringer for holdet.

Næste kamp for Skibsby-Højene IF er et opgør imod Hjørring AIK Frem. Det udspiller sig i Højene Hallen d. 26. oktober klokken 12:00.

Kampens resultat: 1-3 til Skibsby-Højene IF
Række: HERRER SERIE 2 - EFTERÅR 2024, PULJE 12

Mål
13'1-0Tobias Peter Jacob Høegh
20'1-1Jakob Bull-Sørensen
64'1-2Emil B. Svendsen
77'1-3Victor Hylle Mariager
Kilde: Per Bull-Sørensen