BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du ambitiøs og drømmer om at få et kokkejob med ledelsesansvar inden fransk/dansk gastronomi, så tror vi på, at du er vores nye medarbejder
Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Du er knivskarp i køkkenet, og du får rig mulighed for at udvikle dig både som kok og menneske.
Madgælde, kvalitet og respekt for gode råvarer er nøgleordene.
Arbejdsopgaverne:
Ansvar og medbestemmelse
Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet.
Udvikling af nye retter
Varemodtagelse
Oplæring af elever
Dig:
Du er udlært kok.
Du kan arbejde selvstændigt - med fokus på kvalitet og effektivitet.
Du er indstillet på aften og weekendarbejde.
Du er klar over at god mad kræver en god indsats og positiv energi.
Du her lyst til at overgå vores gæsters forventning og sætter en ære i at altid levere høj kvalitet.
Vi tilbyder:
God løn efter kvalifikationer, pension og ordnede forhold.
At du bliver en del af en spændende organisation i konstant udvikling.
Faglig og personlig udvikling.
Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, og hvor vi også har det sjovt.
En god oplæring i virksomhedens systemer og arbejdsrutiner.
Kontakt:
Anders Høst eller kristian RIse
98922229
Mail: info@bryghusetvendia.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Hjørring Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
BRYGHUSET VENDIA ApS, Markedsgade, 9800 Hjørring
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 21-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948088