Skab en indbydende have, som bliver brugt i dagligdagen

Profilbillede

Det er ikke altid, at vejret tillader, at haven bliver en ligeså stor del af boligen som den indendørs stue. Men sådan behøver det ikke at være. Man kan skabe en indbydende have, som kan bruges i alt slags vejr ved at skabe forskellige områder i haven, som har forskellige funktioner.

Loungeområde

Ved at inkorporere et loungeområde i haven, indbyder man til at samles og hygge sig udenfor, frem for altid at bruge sofaen i stuen. Med en udendørs sækkestol fra SACKit kan man skabe en atmosfære, hvor man kan slappe af og være komfortabel. Man kan få en tilhørende puf og bakke, så man kan nyde snacks og en god sommerdrik i haven. Alle produkterne er designet til udendørs brug, så den kan holde til at blive brugt. Med sådan et loungeområde, er der mulighed for at bruge haven som en del af boligen, fordi det skaber et ekstra opholdsrum. Får man en ven på besøg til eftermiddagskaffe eller en kollega til et møde, kan man, i stedet for at sidde i stuen, trække udenfor og få frisk luft og ny energi. Pynter man lidt ekstra med potteplanter og lyskæder, bliver det svært at holde sig fra området, når vejret tillader det.

Orangeri

Et orangeri er en form for udestue, som ikke behøver være i forlængelse af boligen. Det kan placeres midt i haven, så man har følelsen af at være midt i naturen, når man opholder sig derude. Med et orangeri kan man dyrke mange slags planter og citrusfrugter, som kræver særligt varme temperaturer, og man kan samtidig bruge det som et opholdsrum ved at have borde, stole eller en sofa stående. På den måde kan man bruge haven, når vejret ikke tillader at opholde sig under åben himmel, hvilket jo ofte er tilfældet Danmark. Selvom det regner, kan man sætte sig ud midt i haven og læse en bog, mens regnen risler på ruderne – eller man kan spise aftensmad med familien i haven, selvom det er koldt udenfor.

Terrasser

Terrasser kan fås i alverdens materialer, størrelser og former, og de kan placeres forskellige steder i haven. Det, man ser mest, er nok en stor træterrasse i direkte forbindelse med stuen, hvilket også er meget brugbart, når man har middagsselskaber. Man kan dog også vælge at have mindre terrasser andre steder i haven, så man får glæde af hele grunden. Der er mange steder, hvor solen skaber nogle små kroge, som kan udnyttes. Prøv at gå på opdagelse, og kig efter disse små kroge. Ved blot at sætte en stol og et bord, bliver det indbydende, næste gang du vil sætte dig og læse en god bog.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: sackit.dk