Scanningsklinik åbner i Hjørring

Profilbillede

Nu er der godt nyt til alle gravide i Hjørring og omegn. Den 19. november 2021 åbnede klinikken ved navn ‘Aalborg/Hjørring Graviditet & Scanning’ i Hjørring by. Det er jordemoder Anne Mette Windstrup, der sammen med sygeplejerske Åse Hovalt Christensen, har valgt at åbne en graviditetsklinik i Kildehuset. 

Klinikken, der er en privat klinik, vil være den eneste af sin slags i Hjørring Kommune. Anne Mette og Åse håber at kunne tiltrække gravide i hele Vendsyssel området ved at åbne en klinik i Hjørring.

Begge kvinder er certificerede sonografer, hvilket gør, at du som gravid med god samvittighed kan læne dig godt til rette. Med en certificering som denne har Anne Mette og Åse nemlig gennemført den nødvendige uddannelse, der kræves for at kunne scanne. 

Specielt som førstegangsgravid vil kvinder oftest gerne have flere scanninger end hvad der normalt er planlagt. De såkaldte tryghedsscanninger er derfor meget eftertragtede blandt kommende mødre. 

Oplysning skaber tryghed

Har du for nylig fundet ud af, at du venter dig, og derfor heller ikke kan vente med at opleve dit lille vidunder, så tag forbi klinikken i Hjørring. Her kan du nemlig allerede tidligt i graviditeten blive tilbudt ultralydsscanninger. 

For Anne Mette og Åse er kvalitet og tid en altafgørende faktor, når det kommer til at informere kommende forældre om deres fremtid som familie. Man vil derfor både som gravid, men også som familie, blive mødt med tålmodighed af hjertevarme og kompetente medarbejdere i klinikken. 

Kilde: Hjørring Lige Her: "Ny klinik: - Mange gravide har behov for at se liv i livmoderen, se at hjertet slår"