Rejsegilde i Hjørring midtby: Byen i parken er godt på vej

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Pølser var varme på pladsen i Dronningensgade, på boligprojektet der har Christiansgave som nærmeste nabo. Det er klassificeret "Byen i parken" og de første fem blokke er skudt mærkbare rundt omkring, hvor den gamle Vestre Skole var.

Strukturen udføres af Arne Andersen Vrå, og første etape består af 92 boliger i fordelt på 48 lejlighedssuiter, 20 rækkehuse og 24 udlejnings lofter.

Husene skal være klar til indflyttelse den 1. April 2022. Arne Andersen glæder sig til, til at bo i sit nye hjem. I dag er der solgt 15 boliger ud af 20. 

Rådhusleder Arne Boelt var glad over projektet: “Det er en glæde at stå her til bevægelses fest. Udviklingen betyder meget for os i Hjørring. Det er midtvejs og det kommer til at være fantastisk”.

Flere af de kommende beboer, deltog i festen på byggepladsen. ”Jeg tror, I kan glæde jer. Det her bliver en perle i vores by. Jeg tror vi bliver stolte af at få et byggeri, der kan tåle at ligge tæt på den gamle bydel", tilføjede borgmesteren, der roste håndværkerne for at tage hensyn til både trafik og parkering i Dronningensgade i byggefasen.

Kilde: Redaktionen