Rask og Jørgensen kæmpede forgæves i et bittert SHI-nederlag

August Rask og Frederik Jørgensen spillede begge en flot kamp mod KFUM. Sidstnævnte scorede kampens første mål på flotteste vis (Foto: Privat)
Profilbillede

Skibsby-Højene IFs U16-drenge led et bittert nederlag på 2-3 til Aalborg KFUM i fredags.

Trods en flot kamp stod holdet tilbage med en ærgerlig fornemmelse, som hjælpetræner Kim Gram Jakobsen udtrykker det:

“En meget ærgerlig fornemmelse efter kampen, da KFUM laver alle deres tre mål på 4-5 minutter, og vi som sådan har styr på kampen ud over det. Også når man tænker på, at vi 4 uger tidligere blev vi udspillet af dem og tabte 4-1 i en pokalkamp.”

Det var 4-5 afgørende minutter i første halvleg, der gav KFUM deres tre mål, hvilket betød, at Skibsby-Højene IFs U16-drenge var tvunget til at kæmpe for at indhente forspringet. Og drengene kæmpede godt, understreger Kim:

“Udover de fem minutter, så fungerer det hele næsten, Især det defensive arbejde, vi har trænet en del. Det kan nu fungere mod en dygtig modstander som Aalborg KFUM, og vi kommer endda planmæssigt foran 1-0 efter 23 min på et flot langskud af en meget velspillede Frederik Jørgensen, men halvlegens sidste fem minutter bliver afgørende og vi laver desværre nogle fejl.”

“I 2. halvleg styrer vi også begivenhederne og holder presset på et KFUM-hold, der står dybt og forsvarer sig flot. Vi reducerer ganske fortjent i det 71. minut, da de sidste sæsoners topscorer, Andreas Schneider, scorer til 2-3. Men trods mange chancer lykkes det ikke at få den sidste bold ind,” siger Kim Gram Jakobsen.

Kim Gram Jakobsen er dog fuld af lovord omkring hele holdets indsats og påpeger, at drengene spillede på et højt niveau i hele kampen. Cheftræner Jesper Baand sender særligt ros til Frederik Jørgensen og August Rask

Vores første målscorer, Frederik Jørgensen, spiller en god kamp på midtbanen, med mange bolderobringer og overblik. Han fortsætter hvor han slap i de sidste mange kampe. Og så ikke mindst holdets altmuligmand, August Rask, der kan spille alle pladser på en fodboldbane. Denne dag brændte han igennem på højre back - defensivt såvel som offensivt,” siger Baand.

Lørdag den 1. april spiller Skibsby-Højene IF mod Nørresundby FB. Kampen bliver spillet på NFB Kunstgræs Lindholm med start klokken 11:15.

Kampens resultat: 2-3 til Aalborg KFUM
Række: U16 Drenge Liga 1

Mål
23'1-0Frederik Jørgensen
34'1-1Ukendt
36'1-2Ukendt
39'1-3Ukendt
71'2-3Andreas Schneider

Kilde: Hjælpetræner Kim Gram Jakobsen, Skibsby-Højene IF - U16 Drenge Liga 1