Pressemeddelelse fra Frisørlaug Nord

Kilde: Mette Brath / Frisørlaug Nord
Profilbillede
Karoline Andersen

Endelig må frisørerne og andre liberale serviceerhverv genåbne efter påske. Den 6. april er der igen mulighed for, at blive smukkeseret i de mange frisørsaloner i Nordjylland. Der vil som før nedlukningen, være krav i salonerne, for både frisørerne og jer kunder.

Det vi på nuværende tidspunkt ved, er at alle der opholder sig i salonen, undtagen børn under 15 år, skal fremvise enten et dokument eller en app på telefonen, der viser du enten ER vaccineret 2 gange, har dokumentation på, du HAR haft corona, eller en max 72 timers negativ coronatest. Testene skal være foretaget i de godkendte testcentre, både PCR test i halsen, og kvik-test i næsen er godkendte. Husk at få dokument med derfra, hvis ikke du har app'en på telefonen.

Frisørerne vil have diverse værnemidler, og du skal have mundbind på, når du ankommer i salonen. Er du med et barn, og opholder dig i længere tid i salonen, gælder samme regler. Du må gerne komme ind og bestille tid, eller købe produkter kortvarigt, uden test.

På det sidste år, har frisørerne været tvanglukkede i 5 mdr, så det har været en økonomisk rutchetur, også i den branche . Hjælpepakkerne har ikke dækket en brøkdel af udgifterne. Mange kunder har loyalt ladet håret gro, og der venter frisørerne store kreative opgaver, og de glæder sig meget, til igen at måtte arbejde.

Få frisører har besøgt kunder i eget hjem, men det optimale for at undgå smitte af corona, er at være i egen salon, hvor smitten nemmere kan begrænses, end i de forskellige hjem. Dofk ( Dansk frisør-og kosmetiker-forbund) og SMV-Danmark har kæmpet for deres medlemmer hele året.

Så foråret byder igen på smukke professionelle klipninger, forskellige kreative farvninger og smukke krøller til alle aldre. Vi håber I alle fortsat passer på, holder afstand, spritter af, bruger mundbind/visirer, så vi kan komme over denne coronatid, og undgå yderligere nedlukninger.

Vi glæder os alle til normale tilstande og beklager der vil være en pukkel fra starten af med lidt længere ventetid end vanligt. Men ring du straks til din frisør eller book online.

Frisøren er SÅ klar efter påske.

Flere artikler