Potentialet blev foldet ud af Elitesport Vendsyssel

Profilbillede
dato

Med en overbevisende udesejr i Roskilde på 32-23 (17-14) rykkede Elitesport Vendsyssel op på sjettepladsen i herrernes 1. division – blot et enkelt point fra Skovbakken på fjerdepladsen.
Og samtidig lykkedes det vendelboerne at leve op til potentialet som et bredt og hurtigt spillende angrebshold med et bomstærkt forsvar.
Cheftræner Jonas Aaen var en meget tilfreds mand efter kampen.

”Vi kommer en smule skævt i gang. Men hurtigt får vi etableret et forsvar, som Roskilde måtte slås meget, meget hårdt for at skabe chancer mod. Og i takt med, at Roskilde-spillerne blev trætte, fik vores hurtige angrebsspil bedre og bedre betingelser. Jeg føler faktisk, at vi godt kunne have vundet med mere end ni mål.”

Bag et tæt forsvar stod målmændene Marcus Raakjær (1. halvleg) og Frederik Torp (2. halvleg) rigtig stærkt.
I angrebsspillet brillerede Daniel Holmen specielt efter pausen med sit kvikke og udfordrende spil, der skabte chancer til både ham selv om medspillerne.
Og samtlige ESV-spillere kom på banen i kampens løb.

”Det var vigtigt, at også de spillere, som har været skadet, fik spilletid – og gjorde det godt,” siger Jonas Aaen.

Nu venter i næste runde en kamp mod bundholdet FIF. Derefter følger fire kampe mod divisionens tophold.

”Vi bør naturligvis kunne slå FIF, men jeg tror også på, at vi i vores nuværende form har en chance for at hente points mod topholdene,” siger Jonas Aaen.

Målscorere:
Elitesport Vendsyssel: Daniel Holmen 9 (6), Oliver Prince, Mathias Haugen, Thomas Steffensen, Steffan Stollig og Christian Lykke hver 3, Mads Espensen og Mikkel Krogshede hver 2, Nicolai Andersen, Nicolai Leth Klinge, Marcus Raakjær og Frederik Trop hver 1.

Roskilde Håndbold: Philip Kempf og Rasmus Hansen hver 7.

Kilde: Claus Dindler - Elitesport Vendsyssel