Peter møder masser af glade mennesker i sit job som låsesmed

Kn
Profilbillede
dato

Peter elsker sit arbejde. Til dagligt kører han rundt og hjælper folk med deres låse, herunder dem, der har låst sig selv ude.

“Jeg møder masser af glade mennesker. Når folk står ude i minusgrader og fryser, fordi de ikke kan komme ind, så bliver de ret glade, når jeg kommer og hjælper dem ind.”

Peter er egentlig uddannet elektromekaniker, men han har i 23 år arbejdet indenfor sikkerhedsbranchen. I 2012 købte han den otte år gamle virksomhed, KN Låseteknik. De ordner alt fra at hjælpe folk med at komme ind i deres hjem, når de er låst ude, til sikkerhedsrådgivning, adgangskontrol (brik/kodelås), optimering, montering af dørlukkere og omkodning af låse. Det vigtigste for Peter, i sit firma med 2 ansatte, er ordentlighed.

“Vi har et internt ord - ordentlighed. Det er vigtigt for mig, at vi er en troværdig virksomhed. Det er alfa/omega, at alt, hvad vi laver, er i orden. Men det er også vigtigt for mig, at mine folk får en ordentlig løn for det, de laver. På vores biler står der “helt sikkert”, som skal forstås i dobbelt forstand: vi arbejder med sikkerhed, men kunden kan også være sikker på, at det vi laver, er ordentligt”

Peter er rigtig glad for at være selvstændig, og han kunne ikke forestille sig at lave noget andet. Han elsker faktisk at stå op om morgenen og tage på arbejde.


“Jeg elsker kontakten til mennesker, som jeg får hver dag igennem mit arbejde. Den første dag, hvor jeg vågner om morgenen og tænker, at jeg ikke gider komme på arbejde, så sætter jeg hele skidtet til salg. Men jeg tror ikke, den dag kommer.”

Ligesom rigtig mange andre firmaer i Danmark har KN Låseteknik også kunnet mærke corona, der gjorde, at meget af landet blev lukket ned. De har især kunnet mærke det ved de opgaver, de får nu.

“Da landet lukkede ned i marts sidste år, blev der længere imellem opgaverne, men det ændrede sig heldigvis hurtigt. Der er dog sket en ændring i de opgaver, som vi laver. Før lavede vi mange opgaver på virksomheder, skoler og plejehjem, men nu når folk går derhjemme og slider på deres egne døre, så laver vi rigtig mange opgaver i private hjem.”

Hvis låsen svigter eller nøglen er blevet væk, så kontakt Peter - han er klar med hjælp og god service!

Se mere på deres hjemmeside & Facebook side 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: KN Låseteknik // Peter Allan Christensen