Peter klarer både store og små entreprenøropgaver

Profilbillede
dato

På ejendommen Græshedevej 180 - lidt uden for Harken - ligger Entreprenør P. Johansen.

I firmaets frokoststue, hvor væggene er prydet med fotografier af imponerende gule entreprenørmaskiner, sidder den 33-årige Peter Bang Johansen og fortæller, hvordan han gjorde alvor af drømmen om at blive selvstændig i det firma, han åbnede i 2015 på en adresse i Hjørring.

"Jeg valgte - efter mange år at have være ansat i større entreprenørfirmaer - at blive selvstændig i 2015" fortæller Peter, der brænder for firmaet og sit fag. Peter har i alle sine år brugt energi og kræfter på at sikre en høj kvalitet og god service til kunderne.

"Det kræver noget at starte et firma op. Det går ikke at ligge på den lade side — men jeg har ikke fortrudt mit valg trods den travle hverdag" fortæller Peter, der er opvokset i Hjørring. Han har arbejdet i entreprenørbranchen siden han forlod skolen.

Knusning af beton, nedbrydning og jordarbejde har fyldt godt i ordrebogen gennem de fem år, firmaet har eksisteret. Firmaet har siden sin start været i vækst, både hvad angår aktiviteter og medarbejderstab.

Vi har mange maskiner - både store og små - men de små maskiner er bedre til opgaverne for private kunder og vi udfører alle slags projekter - i hele Vendsyssel, forklarer Peter Johansen.


Foto: Peter Johansen fortæller at de både har små og store maskiner

Maskinparken er vokset med tiden. For halvandet år siden flyttede Peter sammen med Rie - og firmahunden Rickey - ind på landejendommen på Græshedevej. Her er der er plads til tre gravemaskiner, tre gummiged, minigravere, dumpere, traktorer og vogne. En beton- og asfaltknuser samt to sorteringsmaskiner indgår også i maskinparken. Og blandt andet knuseren har været efterspurgt en del.

Når man ringer til Entreprenør P. Johansen, er det Peter selv, der tager telefonen - i alle døgnets 24 timer.

"Det er vigtigt for mig, at jeg er til stede og med, når der skal tages beslutninger. Jeg er med i hele processen - fra den første kontakt med kunden til opgaven er udført - Det vi laver, skal være i orden og det er vigtigt at den faglige stolthed altid er med, også selvom der er travlt".


Foto: Peter har sin hund med på arbejde

"Vi knuser stort og småt. Knusning og nedbrydning er vores speciale og vi har flere knusere, så vi kan komme ud til opgaverne så hurtigt som muligt. Entreprenør P. Johansen råder også over et såkaldt jordhotel, hvor man kan komme af med materialer som beton, asfalt, brokker og sten."

Når du ringer til ”Entreprenør P. Johansen” er det Peter du får i røret - og han tager gerne en uforpligtende snak over telefonen om både store og små projekter.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Entreprenør P. Johansen // Peter Johansen