Patruljering øges efter gårsdagens masseslagsmål

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Politikredsen i Hjørring har efter gårsdagens masseslagsmål valgt at skrue op for synligheden i bybilledet.

Cirka 20 personer var involveret i masseslagsmål, som opstod i Dronningensgade i går den 17. november 2020 sidst på eftermiddagen.

Politiet har siden slagsmålet efterforsket intenst for at klarlægge hele hændelsen og samtidig har politiet besluttet at målrette patruljeringen i og omkring Hjørring, ligesom patruljeringen generelt bliver øget.

Det oplyser lederen vicepolitiinspektør Sune Myrup, der er ansvarlig for den forebyggende indsats. Vicepolitiinspektøren siger:   

Vi målretter derfor vores uniformerede patruljer den kommende periode, således at man i området omkring Christiansgave vil se mere uniformeret politi, og det sker for at øge trygheden blandt borgerne i byen. Det er helt forståeligt, hvis der er nogen, som bliver bekymrede, når sådan en hændelse sker.”

Både gående patruljer og mobil politistation

Borgerne i Hjørring vil således kunne opleve mere politi, uniformeret såvel som civilklædt, i den næste tid, ligesom borgerne vil opleve uniformerede patruljer til fods.

 Vi tager sådan en hændelse alvorligt, og derfor iværksætter tager vi både efterforskningsmæssige og kriminalpræventive skridt for at sikre trygheden i området,” understreger Sune Myrup.

Vicepolitiinspektøren oplyser endvidere, at man for at øge trygheden i det berørte område kører Den Mobile Politistation ned i området. Her vil den være til stede torsdag 19. november om formiddagen og fredag 20. november over middag. 

Intens efterforskning 

Politiets efterforskning i sagen pågår fortsat, og på nuværende tidspunkt tyder meget peger på, at der er tale om et internt opgør, oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Lene Madsen. Men af hensynet til efterforskningsarbejdet kan politiet ikke udtale sig i detaljer om sagen.  

Ingen personer er på nuværende tidspunkt anholdt i sagen, og vores efterforskning fortsætter i den kommende tid,” siger Lene Madsen, der tilføjer, at politiet hidtil har foretaget en lang række efterforskningsskridt for at belyse hele forløbet før, under og efter hændelsen, blandt andet er der udført gerningsstedsundersøgelse, afhøring af vidner og tekniske undersøgelser." 

Hvis borgerne har oplysninger til politiet i sagen eller har brug for at komme i dialog med politiet for at tale om hændelsen, så opfordrer politiet til at ringe 114. 

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler