Ove er ægte nordjysk kræmmer og har blik for den gode handel

Foto: Privat . Ove Christensen sammen med sin kone, Doris. Dem kan du møde og hilse på i forretningen, på marked og i bilen på de danske veje
Profilbillede
dato

I Hjørring finder man Holmberg Handel, hvor Ove Christensen sidder som direktør på 10. år. VORES Hjørring har taget en snak med Ove om virksomheden. 

Tilbage i 2012 så Holmberg Handel ApS dagens lys, og Ove sætter et par ord på, hvordan det hele startede i sin tid:

“Vi startede med at køre på markeder, med mange forskellige ting og sager, som vi samlede sammen fra familie og bekendte. Det udviklede sig hurtigt til også at omfatte nye ting som vi opkøbte, enten på auktion eller et konkursbo."

"På et tidspunkt fik vi fat i et stort parti dyner, som blev solgt på markeder rundt om i Jylland. Da dynepartiet var solgt, fik vi strømper og siden hen blev vi forhandler af T.I-kryderier.”


Foto: Privat // Sådan ser det ud, når Holmberg Handel er på marked. Når kræmmermarkedssæsonen går i gang, skal Doris og Ove på landevejen og handle.

Ove uddyber:

"Efter et par år med krydderier og strømper, købte vi en garnforretning, som vi flyttede fra Sjælland til Rakkeby. Her sælger vi garn fra Viking, G-B garn, Mayflower og Navia."

Sådan lyder ordene fra direktøren, som også giver os et lille indblik i virksomhedens kerneydelser. 

“Vi sælger garn, krydderier og strømper. Vores bestseller i øjeblikket er vores krydderier, vi har cirka 220 forskellige slags, hvilket også betyder, at mange af dem ikke kan købes i almindelige butikker." 

Hvem er de så i dag?
Siden starten i 2012 er der sket lidt af hvert. Her fremhæver Ove Christensen følgende:

“Vi startede med at køre på markeder nogle få gange om året, men det er blevet til flere af slagsen siden da. Da vi købte garnforretningen besluttede vi at lave en forretning i vores værksted, men nu åbner Holmberg Handel i lejede lokaler i Hjørring, på Vandværksvej 13, hvor de åbner deres forretning med garn, strømper og krydderier her den 11. oktober kl 10."

"Vi glæder os til at vise de nye lokaler frem og modtage kunderne," fortæller Ove begejstret. 

Udviklingen har bragt Holmberg Handel til der, hvor de er i dag; en forretning der slår sig på helt unikke værdier.

“Vi har et godt humør og er glade for at snakke med vores kunder. Vi arbejder for at tilfredsstille kundernes behov og har vi ikke varen hjemme, vil vi arbejde for at skaffe den hjem. Der vil være tid til en kop kaffe eller te i vores lokaler og mulighed for at sidde og strikke og hygge med hinanden. Vi vil gerne kendes for kvalitet og troværdighed over for vores kunder.”


Foto: Privat // Holmberg Handel åbner snart op i det nye lokale i Hjørring 

“Vi adskiller os fra andre forretninger ved, at vi kommer ud til vores kunder, når vi tager på marked. Vi har garn i mange prislag og kvaliteter, så der er noget til enhver smag. Vores krydderier er blandet og pakket under den danske levnedsmiddelkontrol.”   

Ove forklarer, at det, der driver værket, er at komme ud og møde alle de forskellige personligheder, som man får en snak med om vind og vejr, og nogle gange mere. 

Han fortæller: “Vi er fortrinsvis på markeder rundt om i Jylland og udvider løbende vores områder."

Du finder meget mere om Holmberg Handel ApS på deres Facebookside og hjemmeside her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Holmberg Handel ApS