Optimering og digitalisering af regnskabsprocesser i Forsvaret - Bliv en del af vores IT-udviklingsteam

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

I Forsvarets Regnskabsstyrelse varetager vi nogle af de store og grundlæggende processer, der holder hjulene i gang under det samlede danske forsvar. Vi er udførende på væsentlige processer omkring løn- og bilagshåndtering, hvilket bl.a. betyder, at vi løbende behandler i tusindvis af transaktioner og bilag.
Vi gør det godt og sikkert – men vi vil gerne sikre, at vi løbende udfordre os selv på om det kan gøres endnu bedre og/eller endnu mere sikkert. Dette kan gennem forskelligt tiltag, som optimering af processer eller udvikling af vores primære IT- systemer. Det kan også ske gennem implementeringen af softwarerobotter, som vi i forsvaret har en topmoderne IT- platform til at understøtte.

For at sikre, at vi udnytter den platform vi har, har vi brug for en ny kollega – er det dig?

Om os

Vi er Forsvarets Regnskabsstyrelse – og vi er på en mission. Du har en unik mulighed for at blive en del af denne og sammen med os, flytte både opsamlingen og anvendelse af data til nye højder. Regnskabsstyrelsen består af ca. 240 medarbejdere, hvoraf langt hovedparten til dagligt løfter væsentlige opgaver i forhold til de økonomiske tandhjul, der driver det danske forsvar.

Vi er gode – men vi vil gerne være endnu bedre. Dette skal bl.a. ske gennem en endnu bedre udnyttelse af de systemplatforme, som benyttes i det samlede forsvar, samt styringen og udnyttelsen af de data der opsamles og bearbejdes.

Vores værktøjskasse er bred – og vi har digitale platform som ERP, BI, Data mining, RPA m.v. til rådighed og kan med en solid driftsforankring udenfor vores egen kerneforretning fokusere 100% på, hvordan disse udnyttes bedst i forhold til styrelsens primære opgaver.
I Forsvarets Regnskabsstyrelse får du dermed mulighed for, at bruge og udvikle dine evner og kompetencer tæt på – og sammen med – kerneforretningen. Dette giver erfaringer og læring fra første række og en fleksibilitet til hurtigt, at omsætte nye muligheder og ny viden til resultater.

Du vil opleve en helt fantastisk forretningsledelse, der gerne vil udfordres på teknologianvendelse og udnyttelsen af både nye og gamle muligheder.

It-udviklingsteamet er en central enhed, placeret i vores forretningsudviklingssektion. Vi understøtter Regnskabsstyrelsen med udviklingsopgaver inden for datamodellering, -analyse og systemunderstøttelse. Vi guider inden for relevant brug af ny og eksisterende teknologi, bl.a. datamining og RPA.
Vi er et ungt og dynamisk team med en uformel og positiv omgangstone. Vi lægger vægt på en løsningskultur, hvor sparring og samarbejde på tværs af koncernen sikrer en god og produktiv arbejdsdag.

Vi går positivt til opgaverne og sætter pris på godt humør og gode kollegaer. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives og tilbyder en høj grad af fleksibilitet og en god Work Life Balance.
I teamet arbejder vi med en agil opgavetilgang, hvor kundens behov og værdiskabelse er i centrum.

Om stillingen

I din hverdag, skal du være klar til at gå helt tæt på vores forretning og de processer der arbejdes efter der. Du skal være systematisk af natur – og gerne have erfaringer med metoder (f.eks. lean), der effektivt kan afdække og visualisere eksisterende faktisk arbejdsgange, samt bruges til beregning af en omkostnings- og risikovurdering.

Herefter vil det blive din opgave, at sikre en vurdering af, om den enkelte arbejdsproces kan teknologiunderstøttes på en ny måde, samt hvad den samlede business case er omkring dette. Sammen med ledelsen, skal du herefter facilitere at vi træffer den bedste beslutning – og efterfølgende sikre, den bliver ført ud i livet.

Bliver beslutningen, at arbejdsprocessen kan optimeres gennem anvendelsen af en ny teknologiplatform, bliver du ansvarlig for, at dette bliver gennemført. Skal vi f.eks. anvende en Softwarerobot, bliver du tovholder mellem RPA programmørerne i forsvarets centrale robotteam og den modtagne afdeling. Du bliver også den fremadrettede tovholder på, at løsningen virker optimalt samt at vi fremadrettet får, den tænkt en optimal understøttelse ind i vores primære fagsystemer, så RPA robotten kan lukkes ned igen.

Om dig

Du har en relevant uddannelses- og erhvervsbaggrund der gør, at du kan skabe en effektiv bro mellem vores dygtige og erfarne økonomi- og lønmedarbejdere og de digitale platforme, som vi kan sætte i anvendelse. Din formelle uddannelse er ikke afgørende – det som er vigtigt for os, er en solid erfaring i kommunikation og formidling af digitale muligheder.

Du vil få en rolle, hvor du både vil arbejdet med de muligheder som forretningen selv beder os vurdere, men du vil også selv aktivt skulle formidle digitale muligheder for optimeringer ud, både til forretningsledelsen og andre nøglepersoner.

Du er nysgerrig af natur – og er ikke tilbageholdende i forhold til selv at invertere dig indenfor i den ”virkelige” verden, f.eks. gennem praktikker hos de kollegaer, der sidder og udfører de daglige opgaver.

Din nysgerrighed på digitaliseringsmuligheder er stor – og vi behøver f.eks. ikke forslå dig, at udforske hvordan Celonis via Data Mining kan understøtte identificering af flaskehalse i arbejdsprocesser, eller manuelle processer, for det har du naturligvis selv allerede set på.

Du har tidligere erfaring med løsningsudvikling i SharePoint, har et godt kendskab til Microsoft og solid erfaring med systemoptimering.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som akademiker bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte It-udviklingschef Karl Johan Jørgensen på telefon 7281 0704.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Karin Dupont på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2024.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi søger 1 ny kollega i denne funktion og de er til besættelse fra 15. juni eller snarest muligt derefter.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Regnskabsstyrelsen har hjemme i Hjørring, hvor vi er i alt er ca. 250 ansatte med mange forskellige kompetencer og baggrunde. Opgaverne hos os spænder vidt - fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration - til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder.

Læs mere om Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse på www.regnskabsstyrelsen.dk
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Arsenalvej , 9800 Hjørring

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052004

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet