Oprykningsdrømmen lever: Hjørring AIK skal spille play-off om oprykning til Serie 2

Hjørring AIK Frem (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Dronninglund IF led et nederlag på 0-3 til Hjørring AIK Frem på Dronninglund Ny Stadion, og dermed sikrede Hjørring-holdet sig en plads i play-off-spillet om oprykning til Serie 2.

Træner for udeholdet, Peter Weiss Sørensen, var tilfreds med holdets præstation og fremhævede en god holdindsats fra alle spillere på og uden for banen. Han roste også debutanten Colin, en ung og lovende målmand, selvom han havde en stille dag i målet.

“Vi spiller en klog og kontrollerende kamp, hvor vi havde Dronninglund lige der hvor vi ville. Vi havde debut til Colin, som havde en stille dag, men har en lovende fremtid i mellem stængerne. ”

Sørensen var tilfreds med holdets pasningsspil og bevægelse, og han mente, at de spillede klogt og kontrolerende. Holdet tilspillede sig mange store chancer, men det var Phillip Larsen, der scorede det første mål på et fremragende langskud. Efter pausen øgede Tobias Brun føringen til 2-0, og John gjorde det til 3-0 efter 25 minutter af anden halvleg.

“Jeg vil rose hele holdet for en god kamp og indstilling, det var en god hold indsats fra spillere på og uden for banen , hvor alle spillere kom i spil.”

Holdet ser nu frem til en Play-Off kamp tirsdag mod Frederikshavn. Hjørring AIK Frem-spiller, Phillip Larsen, glæder sig til tirsdagens kamp:

“Godt spillet drenge. Jeg spiller Play off tirsdag - selvom jeg bliver student der,” lyder det fra Larsen.

Kampen mod Frederikshavn bliver spillet i morgen, tirsdag den 20. juni, på DRINX ARENA i Frederikshavn. Kampen starter kl. 19.

Kampens resultat: 0-3 til Hjørring AIK Frem
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Træner Peter Weiss Sørensen, Hjørring AIK Frem (1) - Herrer Serie 3