Oplev "Men her går det godt" på Vendsyssel Teater

dato

Gør dig klar til en aften fyldt med livemusik, humor og eftertanke, når "Men her går det godt" opføres på Vendsyssel Teater. Forestillingen løber fra tirsdag den 24. september til torsdag den 26. september 2024, hver aften kl. 19:30.

En fortælling om Vendsyssels skæve eksistenser
"Men her går det godt" forener Grønbechs musikalske univers med teaterrummets magi og byder på en fortælling om Vendsyssels skæve eksistenser og finurlige påfund. Publikum kan forvente en underholdende aften fyldt med livemusik, humor og lune - men også stof til eftertanke.

Medvirkende og kreative kræfter
Forestillingen har et stærkt hold af medvirkende, herunder Niels Søren Hansen, Ole Albrechtsen, Carsten Landors, Tom Bilde, Anders Jul Fristrup Andersen, Lotte Munk, Martin Ivan, Hanne Laursen og Robin Haslund Buch. Instruktør Rolf Heim og scenograf Anders Budolf Andersen har sammen skabt en visuel og lydmæssig oplevelse, med lyddesign af Kasper Neergård og koreografi af Peter Friis.

Praktisk information
Datoer: Tirsdag den 24. september, onsdag den 25. september og torsdag den 26. september 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring
Entré: Børn/Unge: 75 kr, Gruppe, Voksen: 245 kr, Løssalg: 285 kr, Særrabat til voksne: 75 kr
Aldersgruppe: Fra 15 år
Varighed: 80 min med pause
Arrangør: Alle

Dette er en unik mulighed for at opleve en forestilling, der kombinerer musik, humor og teater på en måde, der både underholder og giver stof til eftertanke. Sørg for at sikre dig en billet og oplev en magisk aften på Vendsyssel Teater.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut