Hjørring Folkeuniversitet inviterer alle til et spændende foredrag med professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation, Ole Mouritsen. Arrangementet finder sted i restauranten på Gastronomi og Service på M.P. Koefoeds Vej 10 i Hjørring.
Mindre kød, mere grøntProfessor Mouritsen vil diskutere vigtigheden af at spise mindre kød og flere grøntsager, ikke kun for vores sundheds skyld, men også for klimaets og bæredygtighedens skyld. Han vil tage fat på udfordringen med at gøre grønne retter lige så velsmagende som kødretter, ved at fokusere på de grundsmage, vi evolutionært er betinget til at eftertragte.
Konkrete forslag og smagsprøverForedraget vil præsentere konkrete forslag og opskrifter, der nemt kan praktiseres i eget køkken. Det handler om smag, og deltagerne vil få mulighed for at prøve en række smagsprøver fremstillet af skolens kokkeelever.
Praktisk information
Dato: Tirsdag 4. februar 2025
Tid: Kl. 17:00
Sted: Htx Euc-nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
Entré: 140 kr inkl. smagsprøver
Tilmelding: Senest 31. januar via hjorringfolkeuniversitet.nemtilmeld.dk eller ir@ingereenberg.dk
Arrangør: Hjørring Folkeuniversitet
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her