Oplev et interview og foredrag med forfatteren Peter Øvig Knudsen i Hjørring

Sind Hjørring inviterer til interview og foredrag i Medborgerhuset.
Profilbillede

Den 26. januar kommer Peter Øvig Knudsen til Hjørring, hvor han vil blive interviewet og fortælle om sine egne erfaringer og overvejelser. Her vil deltagerne også få lejlighed til at stille spørgsmål i forbindelse med foredraget.

”Hvis bare en tiendedel af os, der har oplevet sygdom, står frem, så er vi i gang med at vælte muren”  – Peter Øvig Knudsen i forbindelse med modtagelsen af SINDs Samfundspris 2021. 

Nu får du muligheden for at lytte til en meget personlig fortælling af og om Peter Øvig Knudsen og hans møde med psykisk sygdom. 

En beretning om hvad det betyder at være pårørende som barn til en mor, der var meget syg. Men det er også en fortælling om selv at have børn, kone, venner, altså pårørende, samtidig med at være hårdt ramt af depression. 

Hans åbenhed er kommet til udtryk i to bøger. Den første er ”Min mor var besat: Da jeg mødte depressionens dæmon” og den anden er ”Jeg er hvad jeg husker”. 

Disse to bøger har resulteret i markante overskrifter i medierne, deltagelse i TV- og radioudsendelser samt ca. 70 foredrag.  

Aftenens emner bliver ”Da jeg blev sindssyg” og ”Min mor var besat” (fokus på pårørende). 

Igennem sine bøger har han indgående undersøgt, hvad det har gjort ved ham personligt at møde depressionens væsen i barndom og voksenliv. 

”Da jeg skrev på Facebook, var det en stor lettelse at få det ud. Jeg oplever lettelsen igen med den nye bog. Flere burde opleve befrielsen ved at stå frem," fortalte Peter Øvig Knudsen til SIND-Bladet nr. 5 i oktober i 2021. 

”Hvorfor er vi ikke flere, der fortæller om vores psykiske sygdom?” – Peter Øvig Knudsen .

Vi mødes i Medborgerhuset / Forsamlingsbygningen 

  • Onsdag, den 26. januar kl. 19.00.
  • Østergade 9, indgang fra gården

Alle er velkomne og du behøver ikke at være medlem af SIND.

Der vil blive taget de størst mulige hensyn til din sikkerhed i forbindelse med COVID19 situationen. 

HUSK at medbringe mundbind. Det skal bruges, når du ikke sidder ned.


Kilde: SIND Hjørring