Omtalt Lamborghini skal nu på auktion

Profilbillede
dato

Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi sætter nu punktum i en meget medieomtalt sag om vanvidskørsel, hvor en Lamborghini blev konfiskeret. Bilen sælges nu på auktion - det sker den 4. marts 2024.

Mandag den 4. marts 2024 har BCA Auto Auktion i Vejle den Lamborghini Huracán Spyder på auktion, som tilbage i 2021 blev beslaglagt af Nordjyllands Politi i forbindelse med en sag om vanvidskørsel ved Hjørring.

Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi sætter nu nemlig punktum i den meget medieomtalte sag, og derfor er salg af køretøjet det næste skridt:

”Bilens ejer blev dømt for vanvidskørsel ved byretten i Hjørring den 18. februar 2022, idet retten fandt det bevist, at ejeren havde kørt 228 km/t på Hirtshalsmotorvejen. Retten afgjorde i den forbindelse, at bilen skulle konfiskeres i medfør af færdselslovens § 133 a, stk. 2. Dommen blev af domfældte anket til Vestre Landsret, som stadfæstede byrettens dom. Og i december 2023 valgte Procesbevillingsnævnet at afvise bilejerens anmodning om 3. instansbevilling. Derfor er straffesagen nu endeligt afgjort ved de danske domstole, og bilen sættes derfor på auktion,” opridser specialanklager Morten Sønderby fra anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi.

Han pointerer:

”Praksis i denne sag er ikke anderledes end i andre sager, hvor politiet skal bortauktionere biler, knallerter, cykler og så videre. For politiet har det ingen betydning, hvor meget et salg indbringer. Men man kan sige, at skatteborgerne har en interesse i prisen, for pengene fra auktionen tilfalder statskassen.”

 

Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi har ikke flere kommentarer til sagen eller oplysninger om det omtalte køretøj. Vi henviser til www.bca.com for nærmere information om auktionen og køretøjet.  

 

 

Sådan ser den omtalte Lamborghini Huracán Spyder ud. Bilen blev beslaglagt af Nordjyllands Politi i forbindelse med en sag om vanvidskørsel ved <span class=Hjørring. Nu skal den på auktion.">

Sådan ser den omtalte Lamborghini Huracán Spyder ud. Bilen blev beslaglagt af Nordjyllands Politi i forbindelse med en sag om vanvidskørsel ved <span class=Hjørring. Nu skal den på auktion.">

 

Sådan ser den omtalte Lamborghini Huracán Spyder ud. Bilen blev beslaglagt af Nordjyllands Politi i forbindelse med en sag om vanvid

skørsel ved Hjørring. Nu skal den på auktion.Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi