Nyt fra Hjørring i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkokørsel

Selvom en ung mand ikke havde kørekort, valgte han alligevel at sætte sig foran rattet mandag aften. 

Han blev stoppet af politiet på Over Kæret i Aalborg, og da bilisten virkede påvirket blev han narkotestet. Betjentens fornemmelse var korrekt, idet testen var positiv. Manden var både påvirket af kokain og hash.

Ved du, hvilke stoffer, der er ulovlige i trafikken? 

Du kan se en hel liste her.

 

 

Narko- og spritkørsel førte til uheld

En læge ringede mandag aften til politiet, da han havde observeret et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej nord for afkørsel Nørresundby N.

Derfor rykkede politiet hurtigt ud. Bilisten blev både alkohol- og narkotestet, og det viste sig, at begge test var positive. Bilisten var påvirket af narkotika og alkohol over det tilladte.

Han blev derfor sigtet for at køre narko- og spritkørsel, inden han blev kørt til hospitalet.

 

 

Indbrudstyv taget på fersk gerning

Vagtcentralen modtog et opkald tirsdag eftermiddag fra en borger. Han havde pludselig hørt en mærkelig lyd, og da han undersøgte det nærmere i sit hjem – på Ny Kastetvej i Aalborg – kunne han se, at et af lejlighedens vinduer var smadret.

Til sin store forskrækkelse opdagede han en indbrudstyv, der stod lige over for ham. Tyven trak et jernrør, men flygtede kort efter fra stedet.

Flere patruljer skyndte sig at rykke ud til adressen. Et vidne kunne give et signalement af tyven, hvilket førte til, at tyven kort efter blev anholdt i sit hjem.

 

 

Våben stjålet under indbrud

To rifler, to haglgeværer, flere hundrede patroner, en standerlampe og en espressomaskine. Det var, hvad en tyv stjal under et indbrud i en villa i Vendelbogade i Hjørring

Indbruddet fandt sted mellem torsdag og tirsdag, hvor tyven brød ind gennem en bagdør. Tyven kunne bryde ind gennem døren ved at fjerne listerne med en skrutrækker. Herfra var der fuld adgang til huset.

Ved politiets ankomst sås flere mudrede fodspor i hele stueetagen. Derudover blev der forsøgt sikring af DNA.

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 

Download i Google Play 

 

 

Mand anholdt for at sælge stoffer

Tirsdag aften ransagede politiet en lejlighed på Stationsvej i Nørresundby. Ransagningen fandt sted på baggrund af en mistanke om, at beboeren solgte narkotika.

Mistanken blev bekræftet, idet politiet fandt 30 gram hash, tre gram kokain, et kontaktbeløb, en digitalvægt og ziplock-poser. 

Beboeren blev sigtet og anholdt for at sælge stoffer. 


Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi