Nyt familienetværk starter op i Hjørring

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hjørring får nu glæde af et nyt familienetværk ved navn “Familienetværket Hjørring”. Det har første åbningsdag onsdag d. 15. september, hvor alle er velkomne til at komme forbi. Det er Projekt Kirke og Blå Kors Danmark, som er gået sammen om dette nye familienetværk.

Onsdag d. 15. september starter Familienetværket Hjørring op, som er et gratis tilbud for både enlige og familier. Det er Blå Kors Danmark og Projekt Kirke der er gået sammen om dette nye projekt. 

Hannah Krebs er projektleder for familienetværket og har sagt følgende:

“Vi håber, at vi kan være med til at give familierne nogle gode oplevelser sammen med andre. Efter halvandet år med corona, hvor det har være svært for mange familie at skabe nye relationer, håber vi, at vi med Familienetværket kan skabe et godt fællesskab for både børn og voksne. Et sted, hvor man kan være sig selv og få nye venner.”

Familienetværket vil fremadrettet holde arrangemeter fra klokken 16:00 - 19:00 i ulige uger på Sct. Cathrine Vej 31. Her kan familier og enlige komme forbi til sjove arrangementer og kreative aktiviteter af flere forskellige typer.

Kilde: Hjørring Lige Nu: Nyt familienetværk i Hjørring: - Et sted, hvor man kan være sig selv og få nye venner