Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Hjørring - mandag den 26. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Skagen – Massiv kontrolindsats i uge 29 afsluttet

Nordjyllands Politi har i løbet af uge 29 udført adskillige færdselskontroller i det nordjyske sommerland, for eksempel omkring Skagen, hvor der jo traditionelt er mange mennesker i juli måned. Og det blev alt i alt til i hundredvis af sager, blandt andet for sprit- og narkokørsel. Til gengæld blev der ikke registreret nogen vanvidsbilister. 
Læs mere på politi.dk

 

Frederikshavn – cyklist sigtet for salg af narko

I Frederikshavn standsede to betjente en cyklist til kontrol søndag den 25. juli om aftenen.

Betjentene bemærkede hurtigt, at cyklisten virkede nervøs, og at hans pupiller var meget små. Det vakte mistanke om, at han muligvis havde ulovlig narkotika på sig. Og ganske rigtigt; betjentenes mistanke viste sig at være på rette plads. 

 

Som følge af visitation konfiskerede betjentene i alt:

  • 4,08 gram kokain
  • 70,66 gram hash
  • Et kontantbeløb
  • 49 små poser, der typisk anvendes til salg af narko
  • To digitalvægte

Politiet sigtede og anholdt derfor cyklisten for salg af ulovlig narkotika. 

 

Fjerritslev – bilist var påvirket af kokain og amfetamin

Betjente fra Nordjyllands Politi standsede en bilist til kontrol på Aggersundvej i Fjerritslev fredag den 23. juli om aftenen. Kontrollen var en del af betjentenes rutine, hvor man havde til hensigt at undersøge, om bilisten overholdte færdselsloven.

Men desværre viste det sig, at bilisten var påvirket af narkotika. En narkometertest gav nemlig udslag for, at bilisten – en 22-årig mand – tilsyneladende havde indtaget både kokain og amfetamin forud for kørslen. Der var således tale om en overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54 – altså påvirket kørsel – idet der er en nulgrænse for at være påvirket af narkotika under kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man kørte ham til skadestuen for at få udtaget en blodprøve. Resultatet af blodprøven er bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Moseby – spiritusbilist anholdt

Fredag den 23. juli ved 18-tiden standsede politiet en bilist til kontrol på Rødhusvej i Moseby af rutinemæssige årsager. Det viste sig, at bilisten – en 59-årig mand – tilsyneladende var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille var markant over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev udtaget på stedet af en tilkaldt læge, så prøvens resultater kan anvendes som bevismateriale.

 

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt

Fredag den 23. juli om formiddagen førte politiet kontrol med en bilist, som netop havde kørt ind på en tankstation i Hjørring. Betjente spurgte bilisten – en 30-årig mand – om han var påvirket. Det erkendte bilisten, da han havde røget cannabis forud for kørslen. Grundet mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika ransagede betjentene derefter bilen, hvorfra man konfiskerede 3,98 gram hash. Bilisten erkendte at være ejer af stofferne og understregede, at de var til eget brug.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel som brud på lov om euforiserende stoffer. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Skagen – spirituspåvirket knallertfører anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 54-årig knallertfører sigtet og anholdt for lørdag den 24. juli om eftermiddagen, da politiet standsede ham til kontrol på Fabriciusvej i Skagen. Af rutinemæssige årsager var manden blevet standset af politiet, hvorefter en alkometertest gav udslag for, at knallertføreren tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

 

Hjørring – musik til ulempe holdt naboerne vågne til 01-tiden

Natten til søndag den 25. juli ved 01-tiden modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en adresse i Hjørring om, at der blev spillet meget høj musik inde fra naboerne – desværre til gene for de omkringboende. Musikken gjorde det umuligt at falde i søvn, og det havde efter sigende stået på i nogen tid. Anmelder havde desuden – desværre forgæves – forsøgt at få kontakt til vedkommende, som var ansvarlig for festen.

En ledig beredskabspatrulje i nærheden kørte derfor til stedet for at tage en snak med vedkommende, der festede med høj musik. Betjente fik her kontakt til beboeren på stedet, en kvinde i 30’erne. Efter en fornuftig dialog – og dertilhørende formaning om, at man skal huske at udvise hensyn til ens naboer – skruede hun ned for musikken. Betjentene fortsatte derefter deres patruljekørsel. Ej videre i sagen.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og på offentlige arealer. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Aalborg – indbrud i bolig

Mellem fredag den 16. juli kl. 08:00 og fredag den 23. juli kl. 12:55 fandt et indbrud sted på Guldborgvej i Aalborg, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en bolig ved at afliste et vindue. Da de forurettede var på ferie, er der endnu ikke fuldt overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Guldborgvej i Aalborg? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hvalpsund – indbrud i garage

Et indbrud fandt sted på Illerisørevej i Hvalpsund mellem torsdag den 22. juli kl. 15:00 og fredag den 23. juli kl. 17:00. En ukendt gerningsmand brød her ind i en garage, hvorfra vedkommende blandt andet stjal en Devalt geringssav, batteri og oplader til en golfvogn samt laderen til en Makita boremaskine.

Har du set mistænkelig færden på Illerisørevej i Hvalpsund? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi