Nordjyllands Politi: Nyt fra Hjørring - onsdag den 29. juli

Kilde: Nordjyllands Politi

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Nordjyllands Politi – Politi sigter 19-årig for drab 


Nordjyllands Politi modtog fredag aften, d. 24. juli 2020 ca. kl. 1950, en anmeldelse om et mistænkelig dødsfald på en adresse i Hjørring. Politiet indledte straks en efterforskning af sagen, da man på grund af omstændighederne ikke kunne udelukke, at der var sket en strafbar handling.
Læs mere i Nordjyllands Politis nyhedsopslag fra den 29. juli 2020

 

Stenild – spiritusbilist anholdt


Spirituskørsel – dét sigtede og anholdt Nordjyllands Politi en bilist for i nærheden af Stenild tirsdag den 28. juli sent om aftenen.

Bilisten kom kørende ad Løgstørvej, da en patrulje her besluttede sig for at udføre kontrol. Bilen blev standset, og betjentene tog kontakt til føreren af bilen. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede politiet bilisten i at deltage i en alkometertest. 

Desværre gav testen udslag: bilisten havde indtaget alkohol i sådan et omfang, at hans promille var over de tilladte 0,5. Derfor blev han sigtet og anholdt for spirituskørsel.

 

Sådan hjælper du os med at stoppe spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../stop-spritkørsel

Frederikshavn – narkopåvirket bilist anholdt


En bilist kom kørende ad Skagensvej i Frederikshavn, da han blev standset af politiet til kontrol tirsdag den 28. juli sent om natten.


Politiet tog kontakt til føreren af bilen, som viste sig at være en mand i 30’erne. Føreren deltog her i en narkometertest efter instruktion. Testen gav udslag: føreren var formodentlig påvirket af euforiserende stoffer.

Betjentene sigtede og anholdt derfor manden for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Derefter kørte de ham til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Hadsund – fest til gene dæmpet af patrulje


Kort efter midnat natten til onsdag den 29. juli blev en fest anmeldt som værende til gene for naboerne i Hadsund.

En patrulje kørte til stedet for at tage kontakt til festens personer, som ved mødet med betjentene udviste forståelighed for, at det var på tide at skrue ned for musikken. Natteroen indtrådte derefter i området.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er helt forståeligt, at du/I fester derhjemme – især siden man ikke kan tage til festival i år. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent. Men hvis du selv er udsat for høj musik sent om natten, så tag gerne kontakt til festens personer, før du anmelder festen til politiet. En venlig henvendelse og gensidig forståelse har ofte en stor indvirkning – de unge er jo sjældent ude på at genere. 

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – kontakt politiet på 1-1-4.

 

Brøndum – indbrud i sommerhus


Ruden i køkkendøren blev aflistet, da en indbrudstyv brød ind i et sommerhus på Birkevej i Brøndum. En terrassedør blev ligeledes forsøgt opbrudt, men dette formåede indbrudstyven ikke. 

Den ukendte gerningsmand bevægede sig tilsyneladende gennem hele huset, hvor man gennemrodede skuffer og skabe for værdier. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke overblik over de stjålne genstande. Tyven forlod gerningsstedet ad køkkendøren.

Indbruddet fandt sted mellem søndag den 12. juli kl. 08:00 og tirsdag den 27. juli kl. 15:00.

Har du set mistænkelig færden på Birkevej i Brøndum? Kontakt politiet på 114.

 

Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Støvring – smykker stjålet ved indbrud


På Bavnebakken i Støvring blev en bolig udsat for indbrud mellem fredag den 24. juli kl. 12:00 og tirsdag den 28. juli kl. 12:00.

Indbrudstyven fik adgang til huset ved at bryde et vindue op, hvorefter man gennemrodede huset for værdier. Fra skabe og skuffer stjal tyven blandt andet 5.000 kr., et lommeur og diverse smykker.

Tyven forlod gerningsstedet ad det opbrudte vindue.

Har du set mistænkelig færden på Bavnebakken i Støvring? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Flere artikler