Nordjyllands Politi: Nyt fra Hjørring - onsdag den 22. juli

Kilde: Nordjyllands Politi

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Aalborg – bilist anholdt for besiddelse af narko


På Håndværkervej i Aalborg lagde en patrulje mærke til en personbil, som man besluttede sig for at udføre kontrol med tirsdag den 21. juli om aftenen. 

Betjentene traf her føreren af bilen, en 45-årig bilist. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede politiet bilisten i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at bilisten var påvirket af kokain.

Politiet visiterede bilisten og fandt 2,39 gram kokain fordelt i tre poser. Derudover observerede betjentene, at bilisten ikke havde førerret til personbil.

Bilisten blev derfor sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, brud på lov om euforiserende stoffer og kørsel uden førerret. Patruljen tog derefter den formodede narkobilist med til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Hjørring – formodet narkobilist anholdt


En 30-årig bilist kom kørende ad Bispensgade ud for Hjørring natten til onsdag den 22. juli, hvor en patrulje besluttede sig for at udføre kontrol med vedkommende. 

Politiet standsede bilen og tog kontakt til føreren. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede patruljen bilisten i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag: bilisten var tilsyneladende påvirket af kokain, methamfetamin og cannabis.

Betjentene sigtede og anholdt derfor den formodede narkobilist for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Derefter kørte de bilisten til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Brønderslev – smykker stjålet fra bolig


Et indbrud fandt sted på Odinsvej i Brønderslev mellem søndag den 12. juli kl. 15:30 og tirsdag den 21. juli kl. 20:52. Her fik en ukendt gerningsmand adgang til huset ved at bryde en terrassedør op med et koben. 

Indbrudstyven gennemrodede samtlige rum for værdier. Blandt de stjålne genstande var diverse former for smykker. Tyven forlod gerningsstedet ad den opbrudte terrassedør.

 

Har du set mistænkelig færden på Odinsvej i Brønderslev? Kontakt politiet på 114.

 

Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – højlydt musik dæmpet af patrulje


”Der er højlydt musik for åbne vinduer fra en lejlighed i nærheden.”

Sådan lød anmeldelsen fra nabolaget omkring Lille Kongensgade i Aalborg natten til onsdag den 22. juli kl. 00:53. En ledig beredskabspatrulje blev tilsendt stedet for at tage kontakt til vedkommende, hvis musik var til gene for nabolaget.

Politiet ankom til adressen kort efter anmeldelsen og fik kontakt til vedkommende, som betjentene instruerede i at skrue ned for musikken. Der faldt derefter ro på i området. 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Flere artikler