Nordjyllands Politi: Nyt fra Hjørring - mandag den 27. juli

Kilde: Nordjyllands Politi

Hjørring er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Læs mere på coronasmitte.dk

 

Rigspolitiet – Natteravnene og Rigspolitiet samarbejder om rent sammenhold i nattelivet


Rigspolitiet og Natteravnene er gået sammen i et pilotprojekt, der skal hjælpe unge i nattelivet med at holde fast i de gode ’corona-vaner’, så vi sammen kan blive ved med at holde smitten i Danmark nede.
Læs mere i Rigspolitiets nyhedsopslag fra den 25. juli 2020

 

Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn & Vadum – høj musik til gene dæmpet


Høj musik til gene for nabolaget blev anmeldt flere steder henover weekenden. Nordjyllands Politi sendte patruljer til flere af de anmeldte steder, hvor man fik kontakt til festens personer.

Nordjyllands Politi sendte fx en patrulje til Christen Kolds vej i Aalborg fredag den 24. juli om natten. Det var nemlig blevet anmeldt, at der var stor aktivitet på stedet og meget høj musik. Betjentene fik her kontakt til festens personer, som blev instrueret i at skrue ned for musikken. Der faldt derefter ro på i området.

En havefest i Brønderslev blev ligeledes anmeldt for høj musik til gene lørdag den 25. juli om natten. Det lykkedes her politiet at få telefonisk kontakt til festens personer. De dæmpede derefter festens musik.

I Frederikshavn foregik en fest i en gildesal, som desværre også var til gene for de omkringboende. Lørdag nat tog en beredskabspatrulje til stedet grundet anmeldelsen, hvor de fik kontakt til festens personer. Vedkommende efterkom betjentenes instruktion i at skrue ned uden konflikt – og natteroen indtrådte i området kort efter.

Kort efter midnat – det vil sige tidligt søndag morgen – modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om en fest til gene for nabolaget i Vadum. En gruppe unge var samlet til en mindre fest. Politiet sendte en patrulje til stedet, hvor de fik kontakt til festens personer. Grundet tidspunktet på døgnet blev festen lukket på udramatisk vis, hvorefter der faldt ro på i området.

 

Vagtchef Poul Fastergaard udtalte sig desuden til pressen om weekendens højlydte fester:

Når patruljen kommer frem, beder de folk om at skrue ned for musikken, og vi oplever generelt, at folk er meget lydhøre over for det. Patruljen bliver ikke mødt af trodsige festgæster eller –arrangører

Læs vagtchefens fulde udtalelse i Tv2Nords artikel her

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er helt forståeligt, at du/I fester derhjemme – især siden man ikke kan tage til festival i år. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent. Men hvis du selv er udsat for høj musik sent om natten, så tag gerne kontakt til festens personer, før du anmelder festen til politiet. En venlig henvendelse og gensidig forståelse virker ofte – de unge er jo ikke ude på at genere. 

 

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik sent om natten – kontakt politiet på 1-1-4.

 

Hjørring – bilist anholdt for narkopåvirket kørsel


En bil holdt på en P-plads i Hjørring lørdag den 25. juli om eftermiddagen. Motoren var i gang, hvorfor en forbipasserende patrulje besluttede sig for at udføre kontrol med bilens fører.

Patruljen traf føreren og to medpassagere. Betjentene instruerede her føreren i at deltage i en narkometertest grundet mistanke til påvirket kørsel. Og ganske rigtigt – testen gav udslag for, at bilisten var påvirket af kokain. 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten, som formodentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Den sigtede erkendte forholdet.

Bilens personer blev derudover visiteret og bilen blev ransaget grundet mistanke til besiddelse af euforiserende stoffer. Det viste sig, at en af medpassagererne havde 0,64 gram kokain i lommen. 

Betjentene sigtede derfor medpassageren for brud på lov om euforiserende stoffer. 

 

Nørresundby – formodet spiritusbilist sigtet og anholdt


Spirituskørsel – dét blev en 45-årig bilist sigtet og anholdt for, da politiet standsede vedkommende til kontrol lørdag den 25. juli om aftenen.

En patrulje lagde mærke til bilen, da den kom kørende ad Krusemyntevej i Nørresundby. Her besluttede betjentene sig for at udføre kontrol med bilens fører. 

En alkometertest med føreren viste, at vedkommende var påvirket af alkohol i sådan en grad, at bilistens promille var over den lovlige grænse på 0,5.

 

Brøndum – indbrud i sommerhus


En ukendt gerningsmand brød ind i et sommerhus i Brøndum mellem lørdag den 18. juli kl. 15:00 og fredag den 24. juli kl. 07:30.

Tyven fik adgang til huset ved at bryde en terrassedør op – formodentlig med et koben. Fra vinduet bevægede man sig gennem hele huset. Blandt de stjålne genstande var en havetraktor, der har et voltmeter påmonteret.

Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad den opbrudte terrassedør.

 

Har du set mistænkelig færden i Brøndum? Kontakt politiet på 114.

 

Når du er ude af huset, slår indbrudstyven til
– hent Nabohjælps app og forebyg hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper. 
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Støvring – indbrud i bolig


En indbrudstyv brød et vindue op med et koben i forbindelse med et indbrud i en bolig på Søndervang i Støvring. 

Gerningsmanden gennemrodede her flere skuffer for værdier, hvorefter man forlod gerningsstedet på ukendt vis. Der er på nuværende tidspunkt endnu ikke fuldt overblik over de stjålne genstande.

Indbruddet fandt sted mellem torsdag den 23. juli kl. 20:30 og fredag den 24. juli kl. 09:20.

 

Har du set mistænkelig færden på Søndervang i Støvring? Kontakt politiet på 114.

 

Rebild kommune – indbrud i pumpestation


En gul el-talje og en sort varmeblæser – dét var blandt de stjålne genstande, da der var indbrud i Rebild kommune.

En pumpestation fik besøg af indbrudstyven, som brød ind i stationen ved at afliste et vindue. Tyven forlod gerningsstedet ad stationens hoveddør.

 

Indbruddet fandt sted mellem fredag den 17. juli kl. 12:00 og fredag den 24. juli kl. 10:00

 

Har du set mistænkelig færden i forbindelse med sagen? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Flere artikler