Nordea i Hjørring oplyser unge om økonomi

Profilbillede

Uanset om vi spoler tiden år tilbage, eller blot kigger på nutidens samfund, er penge noget som vi alle dage har skulle tage stilling til. Nogle vælger dog først, at tage stilling til det senere hen hvilket kan føre til, en ikke så sund økonomi på længere sigt. 

Hos Nordea rækker de derfor lige nu ud til de mange elever i folkeskolen samt på diverse ungdomsuddannelser. Her kan de få mulighed for, at få et bedre indblik i begrebet ‘privatøkonomi’ samt hvad der skal til for, at have en god økonomi. 

Det kan være at du ønsker at dine lommepenge skal spares op eller måske endda lige har landet dit første fritidsjob? Uanset hvad årsagen er, kan det at komme til penge være svært at håndtere. 

Betina D. Jensen der er filialdirektør hos Nordea i Vendsyssel, vil derfor, med det nye undervisningsforløb gerne slå et slag for, at unge i dag vokser op med et fornuftigt syn på deres økonomi. 

Gratis at deltage

Her vil rådgivere fra Nordea være med til, at undervise de unge i pengenes verden. Undervisningen vil bl.a. bestå af forskellige øvelser samt små film.

Ved at kunne afholde disse gratis undervisningsforløb og dermed også videregive deres viden om god økonomi håber Nordea på, at kunne klæde den næste generation bedre på økonomisk. 

Kilde: Redaktionen