Noah Juul gik igen forrest da SHI vandt med otte mål

Skibsby-Højene IF U16 Drenge (Foto: K. Jacobsen)
Profilbillede
dato

Skibsby-Højene IF tog imod gæsterne fra Hobro IK ved Højene Hallen. Efter en helt fantastisk præstation, bød kampen på en utrolig 8-0-sejr til hjemmeholdet.

Efter et spændende topopgør senest mod Nørresundby, der endte 3-2 til SHI, var det ganske overraskende hvor stor forskel der var på rækkens nr. 4 fra Hobro og nr. 2, SHI.

SHI's hjælpetræner, Kim Gram Jacobsen, kommer med sin umiddelbare reaktion på sejr:

“Hobro blev presset hårdt fra start, og lignede et hold der havde mistet modet efter 30 minutter. Alt fungerede for os. Vores afleveringer sad hvor de skulle, og der blev scoret på chancerne, som det har knebet lidt med de sidste kampe.”

Når man vinder 8-0, så er det som regel fordi tingene er gået op i en højere enhed. SHI-drengene spillede utroligt godt, men der er særligt én af dem der løber med overskrifterne for tiden:

“Hele holdet gør det godt. Alle byder ind både defensivt og offensivt, men der skal nok holdes ekstra øje med Noah Juul der efter i søndags har scoret 5 mål i to kampe.”

Med hjemmesejren i hus kan Skibsby-Højene IF nu se frem til, at de i den kommende runde møder HEI på Invita Arena, Skæring lørdag den 1. oktober klokken 13:00.

Kampens resultat: 8-0 til Skibsby-Højene IF
Række: U16 Drenge Liga 1

Mål
4'1-0Noah Juul
8'2-0Noah Juul
35'3-0Frederik Jørgensen
51'4-0Noah Juul
57'5-0Carl Henry Kristoffersen
59'6-0Frederik Jørgensen
64'7-0Andreas Schneider
78'8-0Mads Houkjær
Kilde: Hjælpetræner Kim Gram Jacobsen, Skibsby-Højene IF - U16 Drenge Liga 1