Nederlag til Vendsyssel FF – en meget skuffet træner

Profilbillede
dato

I søndags blev det for Vendsyssel FF sæsonens tredje nederlag, da de på udebane mod Hvidovre tabte kampen 2-3.

Kampen startede fint, hvor Vendsyssel FF skabte nogle chancer og fik annulleret et mål, men presset var for stort fra Hvidovre, så derfor hang de efter i resten af første halvleg. Intensiteten fra vendelboerne var alt for lav og der var ingen lange løb på banen, da alle spillerne kæmpede om at få bolden ved fødderne.

I anden halvleg gik det noget bedre for Vendsyssel FF. Efter en tredobbelt indskiftning af Jeppe Pedersen, Anton Søjberg og Zander Hyltoft var der klar fremgang. Her var der en meget bedre dynamik og intensitet fra spillerne.

På trods af dette, måtte de alligevel tage nederlaget 3-2 til Hvidovre og Vendsyssel FF er fortsat uden sejre efter sæsonens første otte kampe i Nordicbet Ligaen.

Følg med på lørdag hvor Vendsyssel FF skal spille på udebane mod Fremad Amager.

Kilde: Redaktionen