Nadia Taalab stiller op for Konservative

Profilbillede

Blå bog

Nadia Taalab er 42 år gammel og stiller op for Konservative. Hun bor i Horne med hendes søn på 15 og deres tre hunde.

Hun er født og opvokset omkring Hirtshals. Hun har med sine egne ord "været ude og vende rundt omkring i DK, men vendte hjem hvor mit hjerte liger."

"I min fritid er jeg aktiv, jeg træner hunde, løber, styrketræner, og jeg er blandt andet bike instruktør i Hirtshals firma & familieidræt. Når vi laver aktiviteter sammen i familien, er det ofte ude i nature, både med og uden hunde, men vi er også flittige brugere af vores skønne caféer, biograf og andre kulturtilbud."

Hvad betyder Hjørring Kommune for dig?

"Hjørring Kommune ligger mit hjerte nært, og det gør det fordi, her kan jeg mærke, der er vilje, der er engagement og handlekraft. 

Vi har det hele, natur, kultur, sport og en frivilligheds- ånd, som for mig er unik.

Vi har by og land og begge dele trives i samspil med hinanden. Her er smukt, fredfyldt og masser af muligheder.

For mig er Hjørring kommune (Hirtshals i særdeleshed) hjem."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Jeg stiller op, fordi jeg ønsker indflydelse, jeg ønsker forandring og udvikling. Jeg har altid været politisk interesseret, fulgt med i den politiske dagsorden, og jeg er født nysgerrig, hvilket jeg tror er en vigtig egenskab at have som politiker.

Det skal ikke handle om ligestilling, men jeg syntes der mangler flere stærke kvinder i byrådet, vi bringer en anden kant ind, og den er vigtig."

Hvad er dine politiske mærkesager?

"Vi skal værne om vores smukke og barske natur. Vi nyder godt af den, og den skal være her – også i morgen – for dig, mig og kommende generationer.

Et aktivt fritidsliv for både unge, ”midt i mellem” og ældre borgere er med til at skabe fællesskaber. Vi har et mangfoldigt idræts-, kultur- og fritidsliv, og det skal vi bevare.

Vækst i erhvervslivet er vigtigt, og vi skal som kommunen være med til at sikre en positiv udvikling, så vi tiltrækker virksomheder og fastholder arbejdspladser.

Derfor vil jeg blandt andet arbejde for:

  • Styrke samarbejde mellem kommune og erhvervsliv.
  • At Hjørring kommune bliver en af Danmarks største destinationer for naturturisme – med respekt for og i harmoni med naturen.
  • At styrke ressourcerne til den frivillige kultur – og foreningsarbejde."

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

"Jeg vil lytte – vi er født med 2 ører og 1 mund, og den fordeling synes jeg er fornuftig og bruge.

Jeg vil arbejde frem mod en udvidelse af Hirtshals havn med fokus på, at vi også i fremtiden er med og sikrer vækst og arbejdspladser.

Vi skal have balance i kommunen, og den balance skaber vi ved at føre en fornuftig erhvervs- og økonomi politik, og jeg vil arbejde frem mod, at vi igen i Hjørring kommune har en erhvervspolitik, der bringer os godt ind i fremtiden."

Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Nadia Taalab.