Mogens er dedikeret til sit job som værkfører ved LKA Farve & Lak: "Der sker altid noget her"

Foto: Han husker på en god historie, hvor LKA Farve & Lak fik æren af at lakere traktoren til programmet "Trækkerdrengene" på TV 2 Nord..
Profilbillede
dato

Mogens Christensen, der i dag er indskriver og værkfører ved LKA Farve & Lak, har haft en spændende rejse inden for bilindustrien.

Efter flere år med arbejde uden for Hjørring, og en periode i Aalborg, fik Mogens tilbuddet om at arbejde ved LKA Farve & Lak, og det åbnede døre til nye muligheder.

"Jeg så flere muligheder her, og jeg har altid gerne ville prøve kræfter med den her type stilling. Som en ekstra bonus er det tæt på mit hjem," deler Mogens entusiastisk. 

Der gik dog alligevel et års tid, fra tankerne først blev drøftet, til at Mogens startede. Han tog mod udfordringen med åbne arme, og har været en del af LKA Farve & Lak siden 2020.

I dag varetager han forskellige ansvarsområder, der spænder fra administrativt arbejde til praktiske opgaver.

"Jeg opretter bilerne på PC'en med tider for ankomst og aflevering og hvad bilerne skal have malet, så alle ansatte her kan se det på deres iPads. Jeg finder farvevarianten til sprøjteføreren og har ansvaret for klargøring/polering inden aflevering til kunden," siger Mogens og fortsætter:

"Derudover sørger jeg for, at vores chauffører kommer afsted for at bringe/hente bilerne på lastbilen. Jeg er løbende i kontakt med vores kunder og kører også ud til dem, hvis de har behov for en aftale omkring en skade."


Foto: Personalet ved LKA Farve & Lak

Det bedste ved jobbet
Når Mogens bliver spurgt om, hvad der gør arbejdet hos LKA Farve & Lak specielt, lyder svaret klart: 

"Der sker altid noget her. Der er aldrig stille, og vi maler alt forskelligt, lige fra havemøbler til store autocampere. Vi har et godt sammenhold, hjælper hinanden med at blive færdige i hverdagen, og det er vigtigt i en travl hverdag."

Mogens deler også en sjov historie fra sin tid hos LKA Farve & Lak, som han sent vil glemme:

"En sjov historie herfra kunne være dengang programmet "Trækkerdrengene" på TV 2 Nord kørte. Her fik vi æren af at lakere deres traktor inden deres traktortræk."

Mogens Christensen bringer ikke kun sin ekspertise inden for farver og lakarbejde, men også en dedikation til kundeservice og et positivt samarbejdsmiljø.

Hos LKA Farve & Lak er han en central figur, der ikke kun bringer biler til live med farver, men også skaber livlige øjeblikke og minder for både kolleger og kunder.

Du finder meget mere om LKA Farve & Lak på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: LKA Farve og Lak