Mikael K fra Klondyke SOLO

Kilde: Vendsyssel Teater
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og er tilmed en underfundig historiefortæller. – Han synger om hverdagen; om udsteder og

ikke-steder og han portrætterer mennesker på en poetisk og ligefrem måde. Han holder et sikkert greb om sangene i sin underfundige blanding af folkemusik, visekunst og melodiøs undergrundspop.

Mikael K mange forskellige hatte på – musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært –

men først og fremmest er han en moderne trubadur.

TV2-nord og TV-MidtVest sendt 10 afsnit i programrækken DIT LIV ER EN SANG med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om.

Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange.Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.

Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

"Dansk sangkunst, når den er bedst.”

Klaus Lynggaard; Information

"En af Danmarks absolut bedste og mest originale sangskrivere."

Dato: Torsdag den 5. november 2020
Tidspunkt: Kl. 20.00
Adresse: Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, 9800 Hjørring 

Flere artikler