Michael Engbjerg stiller op for Venstre

Michael Engbjerg stiller op for Venstre til KV-21
Profilbillede

Blå bog

Michael Engbjerg er 58 år gammel og stiller op for partiet Venstre.

Hans fritidsinteresser består af fiskeri, fodbold og golf.

Han er født og opvokset i kommunen og bor stadig i Hirtshals.

Hvad betyder Hjørring Kommune for dig?

"Hjørring kommune har det meste til de fleste. Vi har Hav, strand, kultur og natur, et bredt tilbud af foreningsliv og frem for alt venlige og imødekommende borger, hvad mere kan man ønske sig."

Hvorfor stiller du op til kommunalvalg 2021?

"Jeg stiller til byrådet, fordi der er brug for en lokal politiker, som:

  • Har bred erfaring fra erhvervslivet og siger tingene, som de er.
  • Holder hvad der bliver lovet både før- og efter et valg.
  • Er i stand til at samarbejde på tværs af partierne for at opnå det bedste for borgerne og virksomhederne i vores kommune."

Hvad er dine politiske mærkesager?

"• Børn og unge. Der er dem vi skal bygge videre på, og derfor skal vi have gode uddannelsesmuligheder og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter.

• Vi har meget at takke de ældre generationer for, det er dem, som har opbygget det vældfærdssamfund, vi har i dag, og de skal belønnes med en velfungerende hjemmepleje og decentrale ældrecenter.

• Et stærkt og dynamisk erhvervsliv i vores kommune giver vækst og velfærd. Derfor skal vi give erhvervslivet de bedste konkurrenceforhold ikke bare i Danmark men også i EU’s indre marked."

Hvad er det første, du vil gå i gang med, hvis du bliver valgt?

"• Sikre udviklingen af Hirtshals Havn, Dermed også en udvidelse af havnen, så den fremtidssikres og dermed skaber vækst og arbejdspladser i hele Hjørring Kommune.

• En kommune med balance i økonomien, Vi bygger mange monumenter på samme tid og det kan kommunens økonomien ikke klare. Vi vil alle gerne have fornyelse, men det skal komme i takt med økonomien kan klare det.

• Mulighed for at etablerer friplejehjem i hele kommunen. Mange ældre vil gerne blive i deres lokalområde når de skal på plejehjem og den mulighed vil jeg gerne arbejde for at de kan få.

• Vi skal bevare borgerservice i Hirtshals, Sindal og Vrå. Selv om vi bor ude i de små lokalbyer, så er det også vigtigt, at vi kan få hjælp og komme i kontakt med kommunen uden at skulle til Hjørring.

• Jeg vil arbejde for at bevare de tilbageblivende skoler, det skal ikke være en regnearksøvelse der skal afgøre om der skal være skole eller ej, Det er selvfølgelig elevantallet og muligheden for god læring der skal være den afgørende faktor for skolernes fremtid."


Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Redaktionen