Maya elsker at forkæle hundene med deres behov

Foto: Mygdal Hundesalon. Hundefrisør Maya Halkjær
Profilbillede
dato

Maya Halkjær har i 1,5 år haft Mygdal Hundesalon. I denne artikel kan du lære Maya bedre at kende, og høre om hendes dagligdag som hundefrisør.

Længe havde Maya haft drømmen om at arbejde med hunde, og da hendes telefon en dag ringede, så bød muligheden sig pludseligt.

“Jeg var så heldig, at blive ringet op af en meget dygtig hundefrisør, som tilbød at uddanne mig. Det var et skønt tilbud, og jeg takkede selvfølgelig ja. Jeg havde længe haft ønsket om at uddanne mig til noget med hunde. Nu fik jeg muligheden for at arbejde med en dygtig hundefrisør, der samtidig har stor forstand på hundens adfærd, psyke og træning.”

Sådan fortæller Maya om hendes vej til jobbet som hundefrisør. Et job, som giver hende et smil på læben hver dag, når hun tilbringer sin hverdag i selskab med en række fantastiske hunde. Maya anerkender at det er hårdt, men hun vil ikke været det foruden.


Foto: Mygdal Hundesalon // Filtret pels udefra og indefra 

“Det bedste ved mit arbejde, er at man bliver så glad af at arbejde med hunde. Selvom det er hårdt, så er jeg altid glad når dagen er til ende. Det er da fantastisk!”

Hver dag er ens - men hver hund er forskellig
Men hvordan forløber en helt almindelig hverdag for en hundefrisør egentlig? Vi spurgte Maya, hvad hun laver i løbet af en dag:

“Jeg har åbningstider alt efter hvad der er behov for. Typisk er det fra 8-14 og tirsdag fra 8-17. Men sommetider kommer den første hund ved 6-tiden, hvis det er dét, der passer kunden. De fleste hunde der kommer her, er hunde der bliver vasket og klippet.”

“Men jeg har også mange hunde, som ikke har en pels der skal klippes. Deres behandling består af vask og de får fjernet underuld, så deres pels bliver fluffy og lækker. Det er tit store hunde, som kan være svære at få ordnet hjemme i en alm. brusekabine.”

Når du afleverer din elskede hund ved Maya, i Mygdal Hundesalon, så er det ikke kun bad og klipningen det handler om. Hunden skal føle sig tryg, og det der betyder mest for Maya er, at forkæle hunden og hundeejeren med det der er behov for.

“Hver dag er i princippet ens, men alligevel er hver hund forskellig. Det er dét, der gør hverdagen spændende,” lyder det fra Maya Halkjær.


Foto: Mygdal Hundesalon // En af de søde hunde, der besøger Mayas salon 

“Årstiderne gør også, at det er forskellige hunde jeg møder. Nu går vi vinteren i møde, og det betyder tit at der kommer mange hunde, hvor pelsen er filtret helt sammen. Det kan være svært at holde den lange pels, når vejret er fugtigt. Det er en rar fornemmelse, at kunne hjælpe en hund af med sådan en sweater. Det betyder ikke noget for mig, hvordan ejeren ønsker sin hund klippet. Jeg elsker bare at forkæle hver hund med det den nu har behov for.”

Du finder meget mere om Mygdal Hundesalon på deres Facebookside og hjemmeside, hvor der også er mulighed for at booke en tid vask, klipning eller begge dele.

Mygdal Hundesalon findes på adressen Mygdal Kirkevej 233 i 9800 Hjørring.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mygdal Hundesalon