Marie Lade hjælper folk til bedre livskvalitet

Foto: Lades Akupunktur. Marie Lades klinik, hvor du bl.a. kan blive behandlet med akupunktur
Profilbillede
dato

Marie Lade er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i faget siden 1996, hvor hun undervejs har været rundt omkring i Danmark - herunder Samsø, København og Grønland. I 2005 blev hun dog grebet af akupunkturen og valgte derfor at tage et karriereskift. 

Marie startede stille ud som akupunktør, og hun brugte derfor familiens kælder som klinik i starten af den nye karriere. Og undervejs på sin uddannelse, og i begyndelsen som akupunktør, tog Marie vagter i hjemmeplejen for at holde sig igang.

Familien havde dog hurtigt brug for mere plads med børn, der blev teenagere, og som pludselig havde behov for mere rum omkring sig. Derfor valgte Marie at flytte klinikken til Nørregade 18E i Hjørring.

Nu driver hun klinik fra placeringen centralt i byen - lige foran den store Sct. Cathrine kirke i det gamle Landmandshotel - sammen med sine fem medarbejdere.

I klinikken kan du møde Marie, som laver akupunktur. Derudover kan du også blive behandlet af massører og zoneterapeuter.

Her er der en løsning på alt

Marie Lade og hendes team er ikke bange for en udfordring, og i klinikken hjælper de kunder med alle typer lidelser, udfordringer og livsstilssygdomme.

Dette er bare en række af de udfordringer, som Marie og hendes team tidligere har hjulpet folk igennem:

Barnløshed, børn med søvnbesvær, mavesmerter, kolik, migræne, hælsporer, inflammatoriske tilstande, rygproblemer, fibersprængninger, svimmelhed, bihule, forstoppelse, vandladning, stress og søvnbesvær.

Det er især også kunder med stress, som kommer meget i klinikken. Disse kunder har behov for at få stoppet deres konstante tankemylder og den fornemmelse af uro, som de har i kroppen. Her kan Marie Lade og holdet hjælpe ved at lette og "løfte den sten", som oftest ligger på brystet af kunder med stress.

De fleste udfordringer kan blive løst både med akupunktur og zoneterapi. Her vil det ofte være et spørgsmål om kundens temperament, når man skal vælge mellem nåle på kroppen eller tryk på fødderne.

Massagen i klinikken bruges ofte til kunder med muskelspændinger - eller kunder som blot ønsker velvære. Derudover kommer mange ældre og demente for at blive masseret, da de ofte har hudsult.

Foto: Lades Akupunktur // Behandling med nåle er en del af den akupunktur, som Marie Lade udfører i klinikken.

En anderledes tankegang

Hos Lades akupunktur tænker de ikke som alle andre behandlere i det etablerede sundhedssystem. De ser folk med anderledes briller på - en holistisk tankegang til mennesket.

“Mange kommer med problemer og udfordringer, som de ikke har kunnet hjælpe med andre steder, - det hjælper vi så med,” fortæller Marie.

Hos Lades Akupunktur har de stor succesrate på især afhjælpningen af barnløshed, søvn-, stress- og rygproblemer.

Her er alle velkommen

Da Marie Lade bliver spurgt, hvad der er vigtigst for hende som virksomhedsejer, så skal hun ikke tænke ret længe.

“Kunderne skal føle sig mødt i øjenhøjde og have en god oplevelse, når de er her. De skal også opleve at få noget på det menneskelige plan, så de går herfra rigere med et smil på læben,” fortæller Marie Lade.

Hun håber, at en tur forbi klinikken kan give kunderne en positiv energiindsprøjtning i deres hverdag.

“Det skal være et åndehul for kunderne, hvor de allerede i venteværelset kan komme helt ned i gear,” fortæller Marie.

Bedre livskvalitet for kunder og medarbejdere

Marie Lade elsker, når der kommer kunder forbi klinikken, som har nogle lidt anderledes symptomer. Det er en kæmpe lettelse, når hun møder klienter, der har været en masse steder og aldrig fundet noget, der hjalp - før de mødte Marie. 

“Jeg vil gerne give mine klienter en bedre livskvalitet. Hvis noget trykker én, så tærer det på livskvalitet, og man kommer i ubalance,” fortæller Marie Lade.

Marie har også sine medarbejderes behov og livskvalitet i tankerne. Hos Lades Akupunktur er de nemlig rumlige og meget fleksible.

“Medarbejderne har meget medbestemmelse og kan få fri, når behovet opstår. Her er der egenrådighed på arbejdsrum. Man får en del ansvar og selvstændighed,” fortæller Marie Lade om arbejdspladsen på klinikken.

Vi bliver endnu bedre!

Marie Lade er nået langt. Hun har fået den perfekte placering, loyale kunder og gode medarbejdere. Nu skal energien bruges på at forbedre sin egen og kollegaernes viden i feltet. Derfor deltager holdet i messer omkring alternativ medicin og lokale sundhedsmesser.

Derudover er de ikke bange for at give en hånd med, når de lokale mangler hjælp og støtte. Her støtter Lades Akupunktur: Lions julelotto, spejdernes julemarked, det lokale fodboldhold, Hjørring håndbold og hospitalsklovnene. 

Besøg Lades Akupunktur på deres Facebook eller hjemmeside, hvor du også kan booke en tid. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Marie Lade / Lades Akupunktur