Lokal musiker har udgivet ny, dejlig musik

Coveret til Finn Lund's nye musikudgivelse Drømme & Venskab (Foto: Finn Lund)
Profilbillede

Tilbage i 1951 kom Finn Lund til verden i Hjørring, og siden han i 1961 fik en 2-raders knapharmonika har musik vokset på ham.

"Da jeg var 10 år, fik jeg i julegave en flot 2 raders knapharmonika. Den var jeg rigtig glad for, og jeg lærte at spille lidt efter gehør. Da jeg blev konfirmeret, købte jeg en rejsegrammofon, og den allerførste single plade jeg ejede, var med The Beatles. “Rock and roll music” på A-siden, og på B-siden ”Eight Days a Week”."

"Da jeg var først i tyverne, købte jeg et gammelt brugt orgel, og som årene gik, fik jeg nyere modeller. I dag har jeg et Yamaha keyboard. Det er jo helt utroligt hvad det kan give tilbage, bare man kan nogle akkorder, men jeg spiller kun til husbehov."

Gennem de seneste 13 år har Finn udgivet 84 sange på dansk, men også på flere andre sprog - og det har været med pæn succes.

"46 af sangene har ligget på 1. pladsen i Danmark. Jeg har også udgivet sange sunget på tysk og engelsk. Internationalt har flere af mine sange ligget på hitlisterne i Norge, Sverige, Tyskland og Holland."

Den helt nye musikudgivelse
Nu er Finn Lund så kommet med en helt ny musikudgivelse der hedder 'Drømme & Venskab'. Herpå er sangene 'Drømmer lidt om dig' og 'Tag ikke alting for givet'.

'Drømmer lidt om dig' har aldrig været udgivet før, da den er helt nyskrevet:

"Jan-Erik Knudsen og Mikael Cederborg har skrevet musikken, og Connie Cecilia Jørgensen har skrevet teksten. Jeg var hurtig til at sige ja tak til at indsynge denne super gode sang," lyder det fra Finn.

'Tag ikke alting for givet' er en flot sang, skrevet af Eugene Chrampsey, med dansk tekst af Connie Cecilia Jørgensen, der aldrig tidligere er blevet udgivet på dansk, og på engelsk er den sunget af David James & Daniel O'Donnell.

Hør sangene her: Spotify eller YouTube

"Radiostationer og lyttere i Danmark og udlandet har taget imod mig med åbne arme. Jeg er målløs, og også meget stolt, over at mine udgivelser flyver ind og til tops på hitlisterne."

"Jeg har glædet mig meget til at I skal lytte til min musik," slutter Finn Lund med et smil på læben.

Kilde: Finn Lund
False {
}