Lasses passion er at hjælpe andre mennesker til deres bedste liv

Hjørringenseren Lasse Grods' hverdag består af at hjælpe andre mennesker til en sundere livsstil (Foto: GrodsFit)
Profilbillede
dato

I denne artikel møder du hjørringenseren, Lasse Grods, der har ganske god succes med hans virksomhed på Skagensvej 168, GrodsFit, hvor han selv arbejder som personlig træner og kostvejleder. 

I 2013 skiftede Lasse adressen i Hjørring ud med en i den danske hovedstad. Det var også i København, at GrodsFit blev startet, men siden er Lasse flyttet hjem til sin fødeby.

“Jeg startede virksomheden i København, men for to år siden flyttede jeg, og dermed virksomheden, tilbage til Hjørring. GrodsFit startede som værende udelukkende online kostvejledning og online træningsprogrammer, men har nu udviklet sig til, at jeg også tilbyder personlig træning, samt efterfødselstræning for nybagte mødre i virksomhedens egne træningsfaciliteter.”

Lasse Grods skulle egentlig være tømrer, men hans egen passion blev ved med at trække ham i en anden retning; ønsket om at hjælpe andre mennesker med at opnå deres bedste liv. Derudover kunne han mærke på egen krop, hvordan en livsstilsændring har positiv effekt.

“GrodsFit startede på baggrund af min egen personlige passion for at hjælpe andre mennesker med at leve deres bedste liv ift. sundhed, kost og motion. Jeg er født og opvokset i Hjørring og her blev jeg som ung uddannet som tømrer.”

“Sidenhen flyttede jeg til København, og det var hér at jeg valgte at ligge min livsstil om og derved oplevede hvordan dette havde en positiv effekt på mit helbred og mit humør. Jeg uddannede mig derefter som kostvejleder og personlig træner, og startede GrodsFit i januar 2019.”


I dag har GrodsFit egne træningsfaciliteter på Skagensvej 168 i Hjørring (Foto: GrodsFit)

Personligt, praktisk, holdbart, brugbart og nemt
GrodsFit tilbyder et bredt udvalg af trænings- og kostforløb, der er tilpasset den enkelte klient og deres individuelle mål og behov. Derudover har han meget fokus på de holdbare løsninger, som klienter kan bruge fremadrettet:

“Hos mig kan man købe onlineforløb der kan tage udgangspunkt i hhv. livsstilsændring, vægttab, muskelopbygning, samt generel sundhed. Ydermere tilbyder jeg personlig 1:1-træning, samt holdtræning i form af efterfødselstræning for nybagte mødre - hvor næste hold har opstart her til januar 2023.”

“En af de mest populære ydelser er et online par-forløb, hvor der er 20% rabat på den samlede pris. Det er også muligt at købe enkeltstående kost- og træningsplaner.”


GrodsFit tilbyder blandt andet også efterfødselstræning for nybagte mødre. Næste hold starter i januar (Foto: GrodsFit)

Derudover har Lasse meget fokus på de holdbare løsninger, som klienterne kan bruge fremadrettet:

“Mit fokus er altid på, hvad der passer til den enkelte klient - ikke 2 mennesker er ens og det er mine forløb heller ikke. Hos mig møder man lige så forskellige forløb som der er mennesker. For hvis en livsstilsændring, og et vægttab, skal være holdbart så skal det være en ændring man kan se sig selv i resten af livet.”

“Hos mig findes der ingen quick fixes, for de virker ikke. Nogle af nøgleordene i et forløb hos mig er: personligt, praktisk, holdbart, brugbart og nemt.”

Alt er skræddersyet til den enkelte klients behov
GrodsFit har en unik og anderledes tilgang til hans trænings- og kostforløb, da han selv laver alle kostplaner, opskrifter og træningsprogrammer fra bunden. Kostplanerne er ikke autogenererede og træningsprogrammerne er fleksible, og dermed bliver det nemmere for klienterne at nå deres mål.

“Min måde at arbejde på er anderledes fordi jeg selv laver alle kostplaner, opskrifter og træningsprogrammer fra bunden. Det vil sige, at hos mig finder du ingen autogenererede kostplaner eller låste træningsprogrammer. Alt bliver nemlig skræddersyet til den enkelte klients behov og præferencer.”


Her er Lasse Grods i gang med en personlig træning med en klient (Foto: GrodsFit)

“Jeg arbejder ud fra en devise om, at ingen fødevarer er forbudte - al slags mad kan indgå i en livsstilsændring, også en god saftig bøf bearnaise og et glas rødvin. I samarbejde med klienten lægger jeg en plan ift. kost og motion, som gør planen mulig for klienten at holde sig til planen.”

Budskabet fra Lasse Grods er klart: “Den bedste plan er den du kan følge.”

Du finder meget mere om GrodsFit på hjemmesiden, og du kan se andre klienters imponerende resultater på GrodsFit's Facebookside. Derudover kan du besøge GrodsFit på adressen Skagensvej 168, 9800 Hjørring.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: GrodsFit