Lars-Peter Boel stiller op for Venstre

Lars-Peter Boel stiller op for Venstre til KV21
Profilbillede

Blå bog

Lars-Peter Boel er 55 år gammel og stiller op for Venstre. Han er gift med sin kone Astrid, og de har tilsammen fem børn. Nuværende bor de på "Nr. Møllegaard" i Skallerup, hvor han driver en rugeægsproduktion.

"Mine fritidsinteresser spænder fra bestyrelses arbejde i fjerkræ sektoren, LandboNord og Lions Club Hjørring til aktiv fodboldspiller, gymnastik, badminton, løb og til at gå på jagt," lyder det fra kandidaten.

Lars-Peters mærkesager

I Venstre er det helt afgørende, at vi har friheden til at vælge. Vi skal som borgere have noget at vælge i mellem. Det handler jo om at give borgerne de muligheder, de har brug for i dagligdagen, så de kan vælge netop det, der dækker deres behov bedst. For eksempel pasningstilbud for børn, friskole, friplejehjem m.m.

Hjørring Kommune skal gøres attraktiv at bosætte sig i. Ligeledes at drive erhverv, virksomhed eller være iværksætter i.

Vores enestående natur og miljøet skal værdsættes og passes på.

Jeg vil arbejde for dette i hele Hjørring Kommune.


Eventuelle politiske holdninger og meninger i dette portræt tilhører kandidaten og er derfor ikke et udtryk for redaktionens holdning og mening
Kilde: Lars-Peter Boel