Kom ud i naturen og lær at snitte

Foto: Foreningen Jordforbindelsen.
Profilbillede
Mattias Sundroos

På tirsdag d. 21. september afholder Foreningen Jordforbindelsen "Snit en krympekop", et arrangement hvor der er plads til både dig, der har været med før og også helt nye ansigter.

Så trænger du til at komme ud i naturen og er du måske lidt interesseret i at lave at snitte funktionelle redskaber fra skovens grene, eller bare haven, så tilmeld dig "Snit en krympekop". Tilmelding kan ske her. Udover tilmelding er budskabet enkelt fra formand i Foreningen Jordforbindelsen, Carsten Hjerresen: 

"Medbring gerne en kop til vores bålkaffe/-te og evt. en madpakke. Knive, økser og træ sørger vi for. Vi glæder os til at se dig"

Arrangementet løber af stablen ved foreningens bålhytte på Skærpingvej 72, 9800 Hjørring og er fra 9-14. Her kommer uddannet friluftsvejleder ved UCN Arne J. Andersen og underviser i snitningens magiske kunst. Arne har tidligere besøgt Foreningen Jordforbindelsen, hvor der både er blevet snittet skeer og krympekopper, også har Arne ved lejlighed fremvist sine hjemmelavede buer, knive osv.

Arrangementet er for alle voksne med interesse for håndværk og natur, og det er gratis at deltage, da arrangementet er finansieret af Hjørring Kommunes pulje til frivilligt arbejde. Dog er det først til mølle, da der maksimalt kan være 10 deltagere. 

Se mere om Foreningen Jordforbindelsens andre arrangementer på deres hjemmeside eller Facebookgruppe: Foreningen Jordforbindelsen.

Kilde: Foreningen Jordforbindelsen