Klinik "Tid til mig selv" i Hjørring giver dig tid til velvære og balance

Foto: Klinik "Tid til mig selv". Charlotte Ahrenkiel Jensens budskab er klart: “Alle har ret til at få hjælp til fysiske- og psykiske dilemmaer.”
Profilbillede
dato

Velvære og personlig balance er essentielt i en travl hverdag. Midt i de idylliske omgivelser nær Hjørring findes en skat af behandlinger, der genskaber harmoni i krop og sind. Klinik "Tid til mig selv" byder på en unik kombination af Kranio Sakral Terapi og specialiserede massageteknikker, skræddersyet til den enkelte. Læs med og få indblik i historien bag klinikken, og hvordan den giver klienter håbet tilbage.

En unik terapeutisk oplevelse i hjertet af Hjørring Kommune

Klinik "Tid til mig selv" - navnet i sig selv indbyder til en velkommen pause i en hektisk tilværelse. Beliggende blot 10 minutter vest for Hjørring, mod Lønstrup, åbnede klinikken sine døre i 2018.

Charlotte Ahrenkiel Jensen, terapeut og hjernen bag klinikken, formår at skabe et rum, hvor velvære og individuel pleje er i fokus.

Personlig tilgang til helbredelse
Blandt behandlingstilbuddene finder vi Kranio Sakral Terapi, komplet med fysiurgisk massage, cupping og wellness massage. Klinikken er også et tilflugtssted for gravide, der kan nyde en særlig behandling.

Udover disse tilbud, omfatter klinikken også behandlinger af børn i alle aldre, hvor de hjælpes med alt fra justeringer til uro i kroppen og indlæringsvanskeligheder.


Foto: Klinik "Tid til mig selv" // med sin grundige ekspertise, skaber Charlotte Ahrenkiel Jensen tryghed hos klienterne

En terapeutisk relation, der gør forskellen
Det, der gør Klinik "Tid til mig selv" helt speciel, er den personlige tilgang og trygheden, Charlotte Ahrenkiel Jensen tilbyder. Med sin ekspertise og efteruddannelse indenfor anatomi, fysiologi og patologi skaber hun tillid hos klienterne.

Hendes RAB-godkendelse betyder også, at klienter med sundhedsforsikring kan drage fordel af hendes behandlinger.

Rejsen til balance
Charlotte Ahrenkiel Jensens rejse fra pædagog til terapeut er inspirerende. Hendes baggrund som skolepædagog og motorikvejleder blev starten på en passion for kroppens muskler.

Efter at have uddannet sig til fysiurgisk massør og senere til Kranio Sakral Terapeut, blev Klinik "Tid til mig selv" en realitet.


Foto: Klinik "Tid til mig selv" // Besøg Charlottes klinik på Rosvangsvej 9 i Hjørring og gør noget godt for dig selv

Gør noget godt for dig selv
Trænger du til velvære og balance? Besøg Klinik "Tid til mig selv" i de rolige omgivelser nær Hjørring. Gå ikke glip af muligheden for at genopdage harmoni i krop og sind.

Find mere information på deres Facebook-side eller book en tid herGiv dig selv lidt ekstra omsorg - du fortjener det.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klinik tid til mig selv