Karina driver Bondestuen med stor passion: “Her er altid som der plejer”

Line og Karina er to af de glade ansigter du kan møde på Bondestuen i Hjørring (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Karina Hornbjerg har siden 2020 drevet Bondestuen på Bispensgade 30A i Hjørring, og hendes tilstedeværelse er blevet en fast del af byens sociale liv.

Karina har tidligere været involveret i forskellige forretninger og virksomheder, herunder FL Buur, som hun startede sammen med sin far og lillebror for 20 år siden. I 2021 solgte hun sin andel i virksomheden til sin bror og besluttede sig for at fokusere på Bondestuen. 

Karina har også tidligere drevet Diskotek Confession på Jernbanegade fra 2016 til 2022, men valgte at stoppe med at drive diskoteket for at fokusere på Bondestuen. Det passede bedre på hendes alder at have et værtshus frem for et diskotek, og hun nyder at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære på Bondestuen.

“I 2016 startede jeg Diskotek Confession op i Jernbanegade, men jeg lukkede diskoteket ned i 2022. I 2020 stod Bondestuen ledig, og jeg tænkte, i forhold til min alder, at det nok mere var mig. Så det prøvede jeg. I 2021 kom jeg ud af FL Buur, og min lillebror overtog min andel. Så prima har jeg kun Bondestuen nu, og det hyggeligt og der er en masse søde kunder,” fortæller Karina.

Karina går meget op i, at det skal være hyggeligt at komme på Bondestuen, og derfor er alting derinde altid som det plejer. Bondestuen er kendt for sine mange forskellige arrangementer, som Karina selv tager initiativ til. Disse arrangementer inkluderer blandt andet Lykkehjul, Tænkeboks-turnering, Fedtmule-turnering og billige øl om fredagen. 

“Bondestuen er et hyggeligt værthus, og her er altid som der plejer. Der er ikke lavet noget om. Hver fredag har vi 10 kr øl/vand fra kl. 11-14, og hver torsdag har vi Lykkehjul fra kl. 16-17. Derudover laver vi Tænkeboksturnering og Fedtmuleturnering, hvor alle er velkomne. Her spiser vi sammen og hygger os.”


Facaden til værtshuset på Bispensgade (Foto: Privat)

Et ekstra festlokale med mange muligheder
Bondestuen er også populær blandt erhvervskunder, som gerne vil holde fredagsbar eller fest i deres festlokale, hvor der er plads til cirka 30 personer. Karina er meget lydhør over for sine kunders ønsker og behov. Derfor er Bondestuen også blevet et populært sted at samles efter arbejde eller til festlige begivenheder, og hun er villig til at hjælpe til, hvor hun kan:

“Vi har mange kunder fra firmaer som holder fredagsbar, og tilmed har vi vores festlokale med plads til ca. 30 personer, som de låner gratis. Nogen låner det som mødelokale, og andre holder fester, spiser sammen, eller holder fødselsdag osv.”

“Vi hjælper gerne med maden, hvis de ønsker det. Jeg har samarbejder med en slagter, og vi laver nogle gode tilbud på drikkevarer,” siger fortæller Karina med et smil.

Karina Hornbjergs engagement og drive har gjort Bondestuen til et populært og velbesøgt værtshus i Hjørring. Hendes fokus på at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære har gjort Bondestuen til et sted, hvor både lokale og besøgende kan slappe af og nyde en god øl eller et godt selskab.

Du finder meget mere om Bondestuen på deres Facebookside, eller du kan slå et smut forbi værtshuset på Bispensgade 30 A, st., 9800 Hjørring.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bondestuen v/Karina T S Hornbjerg