Julehistorier for de små på biblioteket

Profilbillede
dato

Lad julestemningen komme helt til tops, når der bliver læst julehistorier op for børn på Hjørring Bibliotek den 15.december.

En god julefortælling slår alt andet her i julen, for der findes ikke meget andet, som for alvor kan skabe god stemning og hygge. På Hjørring Bibliotek har man helt styr på netop stemningen og julehumøret, når de læser julehistorier højt for børn og deres voksne den 15. december.

Der bliver læst højt for de 1-3-årige mellem klokken 9.30 til 10.00 og for de lidt ældre på 3-6 år mellem klokken 10.00 – 10.30. Det er gratis at være med, men der skal bestilles billet via hjemmesiden lige her – husk at bestille billet til både barn og voksen.

Der er pyntet flot op på biblioteket med en pejs og julehygge foran den, når der bliver læst højt – og dit barn må meget gerne have en nissehue på, hvis han eller hun har lyst. 

Det vides ikke på forhånd, hvilke historier der vil blive læst højt af. Men en ting er sikkert, det bliver drønhyggeligt og historien vil helt sikkert være fyldt med juleri, sjov og rar ting, som er med til at få julehumøret til at blive rigtig godt. 

Kilde: Redaktionen