Efter at have tilbragt hele sit voksenliv i supermarkedsbranchen, er 42-årige Michael Mikkelsen i dag varehuschef i Kvickly i Metropol Shoppingcenter. Selvom han tilbringer hver dag i butikken, er der ikke to dage der er ens.
De fleste mennesker kender kæden Kvickly, men de færreste har et indblik i hverdagen. Men det har Michael Mikkelsen, der har tilbragt alle sine år på arbejdsmarkedet i forskellige supermarkeder.
Michael kommer oprindeligt fra Aarhus, hvor han i 1999 startede som salgselev i en Kvickly i Risskov. Derfra har han været vidt omkring.
"Jeg var tre år som elev i Kvickly Vericenteret Risskov, derefter salgsleder i nonfood i Tranbjerg i to år og salgsleder i ferskvarer i Kvickly Ry i et par år. Så flyttede jeg til Skive og blev souschef i SuperBrugsen der, efterfølgende var jeg souschef i noget der hed Kvickly Xtra. Så blev jeg uddeler i SuperBrugsen i Thisted i et par år," lyder det fra Michael Mikkelsen, der fortsætter:
"Derefter røg jeg til Kvickly i Struer som varehuschef, og efter Struer flyttede jeg hjem til Aarhus igen, hvor jeg så var souschef forskellige steder, såsom Viby, Blæsborg, Herning og så en enkelt detour til Rema 1000."
Michael har altså oplevet lidt af hvert, og har haft muligheden for at drive supermarkeder i forskellige byer og butikskæder. Men i dag er han bosat i Aalborg, og pendler til Hjørring dagligt for at være varehuschef i Kvickly.
Ikke to dage er ens
Selvom mange kan have et indtryk af, at tilværelsen i et supermarked er ganske triviel, så forklarer Michael Mikkelsen, at der er meget afveksling i hans - ellers rutineprægede - arbejde.
"Der er ikke to dage, der er ens. Dagene kan være meget forskellige. Men typisk møder jeg kl. 7, og så starter de sædvanlige rutiner naturligvis; kontorarbejdet med mails der skal besvares, personale der skal tjekkes op på, butikken skal gås igennem og så skal vi hjælpe og støtte hinanden."
Ellers står dagligdagen på at brainstorme gode idéer, indkøb af varer, fysisk hjælp til at flytte varer og hjælpe i forskellige afdelinger.
"Men vi er nødt til at hjælpe hinanden, selvom man er ansat i nonfood, så kan man sagtens hjælpe en ansat i frugt og grønt. Vi hjælper hinanden, selvom det ikke er så socialt som i gamle dage."
"Vi ser dog hinanden hver dag. I gamle dage var der lukket som søndagen, og man havde tidligt fri lørdag, så der er en anden dynamik i dag."
Kvickly kan tilbyde noget ekstra
Der er omkring 70 ansatte i Kvickly Hjørring, og Michael benytter sig især af ledergruppen, der består af en souschef, en slagtermester, en foodchef, en nonfood-chef og en bagermester. Og det er netop hele pakken, der gør, at folk kommer og handler i Kvickly.
"Vi er jo særligt kendt for at have mange produktionsområder, hvor vi har egen slagter og bager. Mange handler hos os af netop den årsag."
Du kan handle i Kvickly i Metropol Shoppingcenter på adressen Østergade 30 i Hjørring. Derudover har butikken en Facebook-side, hvor de ofte lægger gode tilbud op.