Idérig butikschef med sans for service og smagfulde noter

Foto: Privat. "Vin i øjenhøjde" - et direkte citat fra butikschefen i SuperVin, Søren Holmsgaard.
Profilbillede
dato

Èt af Søren Holmsgaards helt store interesseområder er vin.
Alverdens vine. Røde, hvide - og også dem midt i mellem.
Hans nysgerrighed blev derfor ikke mindre, da han hørte om et projekt, der omhandlede en `online vinbutik´.
 

Søren Holmsgaard har i mange år været beskæftiget i dagligvarebranchen.
Han er født og opvokset i Moseby i det vestlige Vendsyssel.

 “Jeg blev fanget af projektet igennem min bror. Han viste mig den her vildt flotte forretning, som han havde fået anbefalet af nogle bekendte”, husker Søren om sit første besøg hos SuperVin.

 “Min bror var i forvejen kunde - og selvom køreturen fra Moseby til Hjørring var lidt over 50 km hver vej, så var turen og besøget det hele værd fra første færd”.

Foto: Privat// SuperVin er en flot og velorganiseret vinbutik. Og så er den Jyllands største. 

Vinbutik i vild udvikling

Da Søren Holmsgaard i sin tid blev ansat hos SuperVin, var der i alt 8 mand i virksomheden. Og alle gjorde alt.

I dag er hele foretagendet blevet organiseret, og personalestaben tæller lidt over 70.
Personalet omfatter samtlige ansatte i såvel den fysiske butik som på lageret, i pakkeriet og i den mere administrative afdeling med online vinbutik, marketing, SoMe, kontor og bogholderi.

I 2018 blev Søren Holmsgaard butikschef for den fysiske butik.
Den daglige tur til og fra arbejde er stadig lidt over 100km, men Søren har tydeligvis fundet sin helt rette vinhylde:

 “Vi har alle en fortid og en bagage med os, men for nogen kan indholdet være svært at samarbejde med. Også på egen hånd”, fortæller en ærlig Søren, der tydeligt husker, hvordan han med sin ansættelse - samt tildelingen af mere og mere ansvar fra en yderst forstående chef - voksede med opgaven i vinbutikken.

Foto: Privat // Fra gulv til loft og fra væg til væg. Hos SuperVin finder du kvalitetsprodukter fra hele verden.

Rig på idéer og initiativer 

Iværksætterånden er i hvert fald ikke til at tage fejl af.

Ét af Sørens påfund - den ugentlige fredsagssmagning - som vi alle med glæde kan se en snarlig tilbagevenden på, blev et særdeles succesfuldt trækplaster. 

“Vi har oplevet, at flere end 300 mennesker kom forbi butikken på en fredag eftermiddag. Og det var alt fra kendte lokale ansigter til folk langvejs fra – nogle endda fra udlandet”, lyder det med en velkendt nordjysk tilfredshed.

Søren ser derfor frem til igen at kunne præsentere diverse prøvesmagninger af sæsonpræget øl, vin, cognac og meget, meget mere.

“Målet er altid at finde det rette til kunderne - og ikke mindst, tanken om, hvordan vi får dem til at komme igen”, lyder det optimistisk fra den idérige butikschef.

“Her går vi i flade sko - og vi sælger vin i øjenhøjde”, fortæller Søren, der sammen med sine ansatte gør sig umage for at give kunderne en god oplevelse.

“Vores kunder er meget forskellige. Nogen ved præcist, hvilket kontinent, land eller område - og nogen endda, hvilken drue de leder efter - mens andre er mere søgende efter en passende vin til en bestemt anledning, en menu eller en servering ”, forklarer den entusiastiske vinkender, som sætter al sin viden og kendskab ind for at finde den rette vare.

Foto: Privat // I tvivl om, hvilken vin du skal vælge? Så spørg butikschef, Søren Holmsgaard. Hans viden og erfaring hjælper dig med at finde den helt rigtige drue.

Troværdig kundeservice baseret på viden og indsigt

Kendskabet til de mange vine afføder naturlige favoriseringer og anbefalinger.
Derimod er der ingen, der udtaler sig om vine, de ikke selv har smagt, og troværdigheden er derfor et nævneværdigt kendetegn hos de ansatte i SuperVin.

“Vi lærer vores elever at bekende kulør. Har man ikke kendskab til den efterspurgte vin, så finder man én, der har”, forsikrer Søren.

Når man træder ind i butikken, som med sin placering i Højene i den nordlige del af Hjørring ligger tæt på både by og motorvej, bliver man overrasket, ja nærmest overvældet.
Butikken er stor, rummelig og med en flot belysning.
Der er etiketterede flasker i alskens farver og former fra hele verden, samt et imponerende flertal af diverse årgange og noter.

“Vi har noget til enhver lejlighed - uanset pris og klasse. Ellers finder vi det”, slutter Søren Holmsgaard med et smil.

Mangler du en værtindegave, fødselsdagsgave, øl, vin eller spiritus til mindre eller større selskaber?
SuperVin er din garanti for ærlig service og en go´ handel.

Kontakt butikschef Søren Holmsgaard
- eller se alle de lækre nyheder og tilbud hos SuperVin

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen