Hos GarnKammeret i Hjørring er nøgleordende kvalitetsgarn og god service

Foto: Privat. For Pia Stjerslev blev det drømmen om at åbne en garnbutik en realitet - dog med en svær start i 2020.
Profilbillede
dato

I dag kan du møde Pia Stjerslev, ejer i GarnKammeret, som vil fortælle virksomhedens historie.

Garnkammeret ligger i Hjørring og så sin spæde start i 2020. Forretningen er bygget op omkring helt særlige kompetencer. Ejer, Pia Stjerslev, fortæller:

“I butikken finder du kvalitetsgarn fra forskellige firmaer såsom Gepard, Filcolana, Lang yarn, Permin, Knitting for Olive og A knitters world. Vi har mest naturlige materialer som uld, cashmere, merino, alpaka, yak, bomuld og hør."

"For mig er høj kvalitet og god service meget vigtigt," tilføjer Pia.

Hvad er det så, der gør Garnkammeret helt speciel? Det er Pia ikke i tvivl om:

“Vi bestræber os meget på at give en super god service, med nøje udvalgt garn, så de færdige resultater bliver så gode som muligt. Vi har garn, der ikke ligger alle steder, og vores høje kvalitet er noget, vi bestræber os på.”


Foto: Privat // Hos Garnkammeret i Hjørring finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor blandt andet garn, strikkeredskaber og opskrifter. 

Rejsen dertil
At nå til at være den forretning, som GarnKammeret er i dag, har været en rejse. Noget som Pia ser tilbage på med glæde:

“Jeg åbnede GarnKammeret dels på grund af en gammel drøm. Jeg strikkede selv og syntes der manglede denne type garnbutik. Så for mig var det interesse og karriereskift (var kørelærer før). Men vi startede op i en svær periode - november 2020, hvor vi så blev lukket ned i januar, februar og marts på grund af Corona."

"I oktober 2021 fik jeg brystkræft, som vendte op og ned på tilværelsen. Derudover er der inflationen og opgravning af vej foran butikken, der har stået på siden foråret og endnu ikke er færdig," fortæller Pia og uddyber:

“Vi udvikler os hver dag. Lige nu har jeg én ansat, Marianne, som er kommet til, dog kun én dag om ugen. Og der kommer nyt garn til løbende. Vi har også en webshop, hvor man kan købe diverse garn, tilbehør og strikkebøger. Derudover holder vi også strikkeaften én gang om måneden."

Du finder meget mere om Garnkammeret på deres Facebookside og hjemmeside.

Besøg Garnkammeret på adressen Stokbrogade, 9800 Hjørring.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Garnkammeret