Hos Arnes Vinimport får du "vin fra bonde til kunde"

Foto: Privat . Ejeren af Arnes Vinimport, Arne Dahl.
Profilbillede

I Hjørring finder du Arnes Vinimport. Bag virksomheden står Arne Dahl Sørensen, som giver os et indblik i, hvordan det hele startede.


Kalenderen skrev 2017, da Arnes Vinimport slog dørene op for første gang. Om den første tid i virksomheden, fortæller Arne Dahl:

“Vores vineventyr startede i efteråret 2017 efter et besøg hos vingårdene Bodegas Al Zagal i Gaudix og Bodegas Muñana i Granada på nordsiden af Sierra Nevada bjergene."

"Vi kunne ikke købe deres vine i Danmark, og det synes vi var en skam, for det er virkelige nogle skønne vine. Vi besluttede os derfor at importere deres vine og starte som vinimportør.”

Det altovervejende fokus hos Arnes Vinimport er den gode service og hos Arne Dahl er kunden altid i centrum. Med kundeservicen i højsædet, er det også vigtigt, at de tilbyder dem det allerbedste:

“Vi sælger vine af allerhøjeste kvalitet med en autentisk og speciel historie. Hos os kan man købe vine i prisklassen 70 kr. – 300 kr. stykket. Vi tilbyder vinsmagninger og firmagaver, som eksempelvis julegaver til firmaet ansatte."

"Derudover laver vi gaveæsker til fødselsdage, værtindegave eller noget helt tredje. Vores vine kan købes på vores lager på Æblelunden 10, 9800 Hjørring og via vores webshop: www.arnesvinimport.dk."

"Vi tilbyder rødvine, hvidvine, mousserende vine og rosévine, som alle bliver sendt eller afhentet fra vores lager i Hjørring,” fortæller vinimportøren.

Et ekstraordinært vinprodukt
Der er sket en del siden, Arne Dahl startede hos Arnes Vinimport.

“Vi begyndte med at importere vine fra 1-2 vingårde i Spanien. Sidenhen er der kommet flere til, men stadigvæk nøje udvalgte vingårde, som tilbyder et ekstraordinært vinprodukt. Vi samarbejder nu med 8-10 vingårde fra Granada, Toro-området og Ribera Del Duero i Spanien. Vi har siden vores opstart åbnet en webshop, hvor vi sælger vores vine."

"Vi tilbyder vinsmagninger, hvor undertegnet tager ud og fortæller om vores vine og deres historie til alt fra større forsamlinger til små vinklubber. Derudover har vi stadigvæk vores lagersalg, hvor hovedeparten af vores salg sker. Vi elsker at være i øjenhøjde med vores målgruppe og fortæller gerne forskellige historier om vores vinoplevelser i Spanien. Vi byder altid på et glas vin, hvilket undertegnet også står for.”

Sådan lyder det fra den 67-årige vinimportør, der også fremhæver de kernekompetencer og værdier, der ligger bag Arnes Vinimport:

“Vi tror på, at god service er starten på en længerevarende relation. Derfor tilbyder vi altid, at vores kunder kan smage vinen, før de køber! Hos os får du ikke bare en vin, men en vinoplevelse, som du kan dele med dine venner eller familie. Undertegnet (Arne) er altid klar på en snak om vine og hjælper også meget gerne med at udvælge den helt rigtige vin til dit behov."

"Vi tror på ærlighed og troværdighed, hvilket også bunder i, at vi udelukkende sælger vine, som vi selv vil drikke,” fortæller Arne Dahl og uddyber:

“Vinbranchen er en utrolig konkurrencepræget branche. Derfor er det ikke nok at differencere sig på pris eller kvalitet.. Vi adskiller os ved at sælge en vin, som bygger på en helt særlig historie. Eksempelvis samarbejder vi med Bodegas Valdigal, som er ejet af Leonardo og hans familie. Bodegas Valdigal er én af de mindste i området og producerer ca. 8000 flasker om året. Hans vinkælder ligger midt inde i byen Toro i en 10 meter dyb vinkælder."

"Selvom han ikke er vinbonde på fuld tid er han virkelig seriøs og har stor passion for hans vinproduktion. Ovenstående samarbejde er blot én af flere samarbejder, hvor grundstenene er venskab, tillid og en fælles interesse for at tilbyde et godt flas vin! Vores vine er ikke de billigste, heller ikke de dyreste, måske ikke engang de flotteste, men vi garanterer, at vi selv kan stå inde for vores produkt.”

“Vores slogan er: "Vin fra bonde til kunde", fremhæver vinimportøren.

"Her forsøger vi at fortælle, at vores vine kommer direkte fra vingården i Spanien, uden ekstra mellemled," tilføjer Arne Dahl afslutningvis. 

Du finder meget mere om Arnes Vinimport på deres Facebookside og hjemmeside.

Arnes Vinimport har lager på Æblelunden 10, 9800 Hjørring.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Arnes Vinimport